Ege Gökyüzü şenlendi

Gökyüzü şenlendi

14.05.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Ula ilçesinin sakin şehir unvanına sahip turizm merkezi Akyaka, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda çok özel bir şenliğe ev sahipliği yaptı.

Gökyüzü şenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe, Marmaris, Milas ve Fethiye Kısa Mola merkezi üyeleri, deprem bölgesinden gelerek kentte kalan aileler olmak üzere toplam 350 engelli birey ve ailesi ile Akyaka sahilinde Uçurtma Şenliği düzenledi. 
Başkan Dr. Osman Gürün’ün de ailelerle birlikte uçurtma uçurduğu şenliğe Muğla Engelliler Derneği, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Muğla Şubeleri de katılım sağladı. Etkinlikte müzik ve ikram araçları ivatandaşlara hizmet etti. Başkan Gürün, “Uçurtma tüm çocukların hayatında özel bir yere sahiptir. Rüzgâra karşı koyan ve gökyüzünde özgürce süzülen uçurtmaların verdiği mutluluğu çocuklarımızla paylaşmak için Uçurtma Şenliği düzenledik. Bugünü en özel çocuklarımıza ve ailelerine ayırdık. Muğla’mızın en özel turizm merkezlerinden biri olan Akyaka sahilinde bugün sevgiyle hep birlikte güzel bir gün geçirdik. Tüm annelerimizin de anneler gününü kutluyorum” dedi.