Ege GOLCÜNÜN EN KRALI GELİYOR

GOLCÜNÜN EN KRALI GELİYOR

22.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka, geçen sezon 2. Lig’de fileleri 24 kez sarsarak krallık tacını takan Kızılcahamamlı Üstün Bilgi’ye kancayı attı.

GOLCÜNÜN EN KRALI GELİYOR

Bursa Merinos’ta futbola başlayan, Bursaspor, Oyak Renault ve İskenderun DÇ’de de forma giyen 24 yaşındaki golcü, Süper Lig‘den bazı takımlarla görüştüğünü, anlaşamadığı taktirde KSK’nin teklifini değerlendireceğini söyledi. Bursasporlu Mehmet Sak, Ahmet Arı ve İsmail için Ertuğrul Sağlam’la görüştüklerini açıklayan Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı, bu oyuncuların durumunun kamp sonrası netleşeceğini söyledi.
Kale dışında tüm mevkilere transfer yapacaklarını dile getiren Hamamcı, şu açıklamalarda bulundu: “Ankaraspor’un katılımıyla takım sayısının 19’a çıkacağı 1. Lig bu sezon çok zorlu geçecek. Geçen sezon yaşanan düş kırıklığının ardından direkt şampiyonluk hedefiyle yola çıkmadık. Ancak aynı sorunların tekrarlanmaması için işi baştan sıkı tutcağız. Ekonomik sıkıntının transfere engel olmadığını söylemek istiyorum. Parayla ilgili endişesi olan futbolcuya kapımız kapalı. Karşıyaka’da kimsenin parası kalmadı, bundan sonra da kalmaz.”