Ege Göz Göz’e kefil

Göz Göz’e kefil

21.01.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kadroda köklü değişime giden tecrübeli teknik adam, 2. Lig’e yükselecek kapasitede bir ekip oluşturduklarını, yalnızca biraz zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirdi

Göz Göz’e kefil

Play-Off’taki ilk sınavını, yarın Kahramanmaraş deplasmanında vermeye hazırlanan Göztepe’de, teknik direktör Akif Başaran, devre arasında kurdukları yeni takıma kefil olduğunu söyledi. Mustafa Fedai’nin yerine dümene geçtikten sonra, 13 futbolcunun biletini kesen, ara transferde 11 yeni oyuncu getiren Başaran, bir santrfor alıp, operasyonu bitireceklerini ifade etti. Başaran, “Bu takım, Play-Off’tan 2. Lig’e çıkacak kapasitede” diye konuştu.
3. Lig’de yer almaları nedeniyle listelerindeki bazı oyuncuların gelmek istemediğini, yaş sınırlaması yüzünden zorlandıklarını, takımlarında sürekli oynayan futbolcuları devre arasında ikna etmenin de çok zor olduğunu hatırlatan Başaran, şöyle devam etti:

‘Taraftardan destek bekliyoruz’
“Eskişehirspor’dan Ömer, Selçuk, Mustafa Sevgi, Sakaryaspor’dan Özgürcan, Marmaris Bld’den Yavuz’u çok istedik, ama alamadık. Ancak kurduğumuz kadro da şampiyonluğu yakalayacak güçte. Taraftarlarımızın desteğiyle hedefimize ulaşacağız.”
Yeni gelen oyuncular arasında maç eksiği olanlar bulunduğunu, uyum sorununu, kişisel becerileri ön plana çıkararak aşacaklarını vurgulayan Başaran, sözlerini şöyle tamamladı: “Sadece 3. Lig şampiyonluğu için değil, Süper Lig’e çıkacak takımın başında bulunmak için geldim. Özellikle orta sahada sorunlar vardı, hallettik. Şimdi biraz zaman lazım. Herkes, başarıyı yakalamak zorunda olduğumuzun bilincinde.”


İşte yeni gelenler

M.Akif Tatlı (23): Gole dönük orta saha oyuncusu. Eskişehir’den kiralık geldi. Çorum Gençlerbirliği ve Çorumspor’da da forma giydi.
Burak Keskin (22): Stoper oynuyor. Bu sezon Araklıspor’da 16 maçta forma giydi. Akif Başaran’ın Giresun’dan öğrencisi. Trabzon, Sarıyer, Arsin’de oynadı.
Çağrı Kodalak (18): Sol açıkta görev yapıyor. Birmingham City’nin rezerv takımından geldi. 16 kez Genç Milli Takım’da forma giydi.
Tamer Coşkun (28): Kaleci. Bu sezon Bozüyük’te 13 maçta kaleyi korudu. 31 kez genç milli oldu. Bursaspor, B.Merinos, Karşıyaka ve Turgutlu’da oynadı.
Rıdvan Albayrak (29): Orta saha oyuncusu. K.Şeker’de 9 maçta görev yaptı. Akif Başaran’ın Kasımpaşa ve Giresun’dan öğrencisi. İzmitspor, Dardanel, Eskişehir, İstanbul BŞB, Kartal, Yozgat ve Buca’da oynadı.
Fatih Özer (23): Konya Şekerspor’dan geldi. Orta sahada oynuyor. 15 kez genç milli oldu. Bu sezon 7 maç oynadı. G.Saray, Beylerbeyi, Samsun, Y.Bosna, İstanbul, Karagümrük ve Konyaspor’da görev yaptı.
Adnan Demirel (26): Santrfor. Torbalı’dan geldi. Sekiz maçta 1 golü var. Başaran’ın Giresun’dan öğrencisi. Turgutlu, Altay, Uşak, İnegöl, Elazığ, Buca ve Alanya’da oynadı.
Serkan Yıldık (27): Gaziosmanpaşa’dan alındı. Orta sahada görev yapıyor. Dört kez genç milli oldu. Bu sezon 16 maçta forma giydi. Erzurumspor’da da oynadı.
Alparslan Çakır (26): Bucaspor’dan geldi. Solbek oynuyor. Sarı-lacivertli ekipte 3 maçta şans buldu. İzmirspor’a da hizmet verdi.
Selçuk Hızarcı (23): Forvet oyuncusu. Dardanelspor’dan kiralandı. 16 maçta iki kez fileleri havalandırdı. Amasya, K.Maraş ve Kars’ta oynadı.
Serdar Alan (24): O da Dardanel’den kiralandı. Orta sahada görev yapıyor. Bu sezon 1 maçta forma giydi. Beypazarı, Tarım Kredi, Bitlis Özgüzeldere, Aydın ve Kilis’te oynadı.

Yazarlar