Ege Göz Göz’e Boşnak kaleci

Göz Göz’e Boşnak kaleci

05.01.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Göztepe, kaleci transferinde hareketli günler yaşıyor. Sarı kırmızılı ekipte Balazs Megyeri’nin Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol’la anlaşma sağladığı ifade edildi, yönetim de Kenan Piric’i İzmir’e davet etti

Göz Göz’e Boşnak kaleci

Onur ATIŞ DHA -Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıda küme düşmeme mücadelesi verecek Göztepe, kaleci transferinde hareketli günler yaşıyor. Sarı kırmızılılardaki kariyerini büyük çoğunlukla yedek kulübesinde geçiren Macar file bekçisi Balazs Megyeri’nin Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol’la anlaşma sağladığı belirtildi, Göztepe de Boşnak kaleci Kenan Piric’i İzmir’e davet etti. Galatasaray’ın istediği İrfan Can Eğribayat’ı ise şu an için satmayı planlamayan sarı kırmızılıların Piric’le sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Yunanistan’ın Atromitos takımında oynayan Kenan Piric, geçen sezon da Göztepe’nin gündemine geldi. Ancak taraflar son anda anlaşma sağlayamayınca İzmir temsilcisi Megyeri’yi renklerine bağladı. Ülkesinin Sloboda Tuzla takımında kaleciliğe başlayan Piric, Zrinjski Mostar ve Maribor’da da görev aldı. Bosna Hersek Milli Takımı’nda da oynayan Piric, bu sezon Atromitos’ta 11 maça çıktı. Göztepe’nin sol bek transferinde ise listesindeki Francois Moubandje’yle de her konuda el sıkıştığı kaydedildi.