Ege Göz Göz'ün artık golcü 'Derdiyok'

Göz Göz'ün artık golcü 'Derdiyok'

11.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Göz Gözün artık golcü Derdiyok

Göztepe, uzun süredir temas halinde olduğu Galatasaraylı golcü Eren Derdiyok’la resmen anlaştı. Başkan Mehmet Sepil’in uzun çabaları sonucu gerçekleşen transfer sonucunda tecrübeli futbolcunun sarı kırmızılı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılar, yeni sezon öncesi kadrosuna Galatasaray’lı golcü Eren Derdiyok’u kadrosuna dahil ettiğini açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Son olarak Galatasarayda forma giyen 1988 doğumlu oyuncu Eren Derdiyokla 2+1 yıllık sözleşme imzaladık” ifadelerine yer verildi.

Transfer videoyla duyruldu

Göztepe Spor Kulübü, Eren Derdiyok transferini ilk olarak ilginç bir yöntemle duyurdu. Göztepe için yapılan yeni stadyum projesinin görüntülerinin yer aldığı videoya, “Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor” notu düşen kulüp, taraftarlara görüntünün son bölümünde sürpriz yaptı. Çalışmalarda bir inşaat işçisi gibi gösterilen Eren Derdiyok, videonun son saniyelerinde baretini çıkararak Göztepe’nin yeni transferi olduğunu duyurdu.