Ege Göztepe’de Leo dönmek istiyor

Göztepe’de Leo dönmek istiyor

07.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Göztepe’de Leo dönmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’de kritik bir sezonu geride bırakan Göztepe, transferde gündemini sıcak tutuyor. Eski futbolcusu Leo Schwechlen’den dönmek istediği haberi alan sarı kırmızılıların, bir yandan da Ankaragücü’nün Jamaikalı forveti Dever Orgill’i de listeye aldığı duyuldu.

Haberin Devamı

Öncelik savunma

Teknik Direktör Tamer Tuna’nın da BŞB Erzurum’un ligde oynadığı tüm maçlarda ilk 11’de görev yapan 30 yaşındaki futbolcunun dönüşüne sıcak baktığı öğrenildi. Defansın solunda Traore’nin ağır sakatlıklar geçirmesiyle sıkıntı yaşayan Göztepe’nin öncelikle bu bölgeyi takviye etmek istediği, listesine Fenerbahçe’den İsmail Köybaşı ve Galatasaray’da şans bulamayan Ömer Bayram’ı aldığı belirtildi.

Tuna sıcak bakıyor

Öte yandan yeni sezonda iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Göztepe, özellikle forvette doğru tercih yapmayı hedefliyor. Sarı kırmızılıların hedefindeki isim ise Dever Orgill oldu. Devre arasında Avusturya’dan Ankaragücü’ne 3 yıllığına imza atan 29 yaşındaki Orgill, çıktığı 14 maçta 6 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Sözleşmesi devam eden başarılı forvet için Ankaragücü’nün kapısını çalan sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Tamer Tuna’nın deneyimli forveti kadroya katmak istediği öğrenildi. Orgill’in de sarı kırmızılı ekibe sıcak baktığı gelen haberler arasında.