Ege Göztepe’den ‘Şeker’ gibi transfer

Göztepe’den ‘Şeker’ gibi transfer

19.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Golcü arayışını KSK’den aldığı Şaban’la sonlandıran sarı kırmızılılar, Beşiktaş’tan Furkan Şeker’i alarak transferi noktalayacak

Göztepe’den ‘Şeker’ gibi transfer

Göztepe yönetiminin taraftarlara bayram hediyesi, Beşiktaşlı sağ bek Furkan Şeker olacak. Geçen sezon Denizlispor’da kiralık olarak forma giyen Furkan’la el sıkışan kurmaylar, 20 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle almak için Beşiktaş yönetimiyle anlaşmak üzere. Sağ bek takviyesiyle transferi noktalamayı planlayan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, kadroda eleme de yapmayacak. Yönetim, Rodrigues, Mustafa ve Şaban dışındaki tüm futbolcuların lisanslarını çıkardı. Öte yandan kadroda düşünülmeyen Önder Turacı, Theo Weeks, Korhan, Yüksel gibi isimler de halen kulüp aramaya devam ediyor. Bu futbolcular kulüp bulamazlarsa, önümüzdeki sezon A2 takımda forma giyecekler.

Haberin Devamı

Bayram tatili

TSYD Kupası nedeniyle kamp yapan Göztepeli futbolcular ve teknik heyete, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’dan 2 günlük bayram izni geldi. Bugün yönetimle bayramlaşacak olacak sarı kırmızılı oyuncular, ardından izne çıkacak.