Ege Göztepe, Emre ve Hakan’ı deniyor

Göztepe, Emre ve Hakan’ı deniyor

01.08.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Kartepe kampını sürdüren Göztepe, Yıldırım Bosnaspor’un file bekçisi Emre Algül’le gurbetçi ofansif orta saha oyuncusu Hakan Güler’i denemeye aldı.

Göztepe, Emre ve Hakan’ı deniyor

Sarı-kırmızılılar, bugün 18.00’de Kocaelispor’la hazırlık maçı yapacak. Başkan İmam Altınbaş’ın, yeni transferleri ve takımın son durumunu görmek üzere önümüzdeki günlerde kampı ziyaret edip, bir hazırlık maçını da izleyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Balıkesir bomba gibi başlayacak
Balıkesirspor, Gölcük Yaylası’nda 10 günlük kampa girdi. Kasımpaşa’dan Deniz, Tepecik’ten Eray ve Tuğrul, Denizli Bld’den Beşir, Manisa’dan Zihni ve Berkay, İzmirspor’dan Emre İşçiler, Küçükköy’den Volkan, Fenerbahçe PAF’tan Uğur, Kırşehir’den Emin’i transfer eden Bal-Kes’te, teknik direktör Ergun Ortakçı, “Lige bomba gibi gireceğiz” dedi.

Altın’ kardeşler Çiğli’nin gururu
Çiğli Belediyesporlu tekvandocular Nesibe Altun ve kardeşi Şahin Altun, ilçeye gurur verdi. Başarılı sporcular, Güney Kore’nin Mucu kentinde düzenlenen Dünya Taekwondo Expo Şampiyonası’ndan altın madalyalarla döndü. 45 ülkeden 2 bin sporcunun katıldığı organizasyonda, Nesibe Altun iki, kardeşi Şahin Altun ise bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya aldı. Nesibe Altun’un, daha önce de üç dünya ikinciliği ve iki Avrupa şampiyonluğu var.

Haberin Devamı

Rüzgar sörfünde Arkas’ın gururu
Arkasspor Asbaşkanı Bernard Arcas, Dünya IFCA Gençler Windsurf Slalom Şampiyonası’nda üst üste ikinci kez şampiyon olan Enes Yılmazer’i ödüllendirdi. Yılmazer, “Şampiyonluğumu bana büyük destek veren Arkaspor’a, aileme ve ülkeme armağan ediyorum” dedi. Gelecek yıldan itibaren büyükler kategorisinde yarışacağını belirten Enes, “Hedefim, üç yılda birincilik kürsüsüne çıkmak” dedi.