Ege Göztepe hakem kurbanı

Göztepe hakem kurbanı

15.03.2017 - 03:09 | Son Güncellenme:

Sarı kırmızılılar evinde Ümraniyespor’a tek golle mağlup olarak şampiyonluk yolunda bir yara daha aldı. Maçın hakemi Abdülkadir Bitigen, Göztepe’nin iki net penaltısını vermeyerek sarı kırmızılıların kaderiyle oynadı

Göztepe hakem kurbanı

Bülent Buda: Eğer Abdülkadir Bitigen penaltı düdüğünü çalsaydı ne olurdu? Maçın bitiş skorunun değişebilme olasılığı yüksek olurdu. Göztepeli futbolcular iştahlıydı, hırslıydı, istekliydi, yenilgiyi sindiremeyen görünümdeydiler. Ancak; yaratıcı, rakip takımı şaşırtıcı, üretken, becerikli ve akıllı değillerdi. Göztepeli futbolcularda daha fazlasını yapamıyorlar. Bu bağlamda Okan Hoca’dan daha samimi, sorunu kendi dışına taşımadan, özünden anlatan söylemler beklenir.

Haberin Devamı

Net 6 gol kaçırdı

Fatih Tanfer: Göztepe, öncelikle büyük yerleşim hataları yaptı. Orta alanın çok top kaybı, etkinliğini azalttı. Oyun içinde kötü pas trafiği, Göztepe’nin performansını azalttı. Tamam da, net 6 gol kaçırdı. Hakem 2 açık penaltıyı vermedi. Kolay değil. Hem gerilim arttı hem de yaratıcılığını olumsuz etkiledi. Şimdi geriye 10 maç kaldı. Bunların 6’sı deplasmanda. Göztepe bundan sonra evindeki tüm maçları kazanıp, deplasmanda rakipleri Eskişehir, Yeni Malatya, Boluspor, Bandırma, Denizli ve Mersin maçlarından en az 4 galibiyet alması halinde ilk 2 yarışının içinde kalır. Aksi olursa mı? Hayaller Play Off’a ertelenir.
İsmail Özelçinler: Bir takımın başarısız sonuç almasında topun hakeme atılmasına, oldum olalı karşı çıkmışımdır. Ama Göztepe-Ümraniyespor maçını izledikten sonra ilk kez, “Hakem resmen Göztepe’yi katletti” düşüncesine vardım. Açık, net ve bariz 2 penaltı, adeta güme gitti. Seyirciye gelince. Asla onaylamadığım davranışlarla, gönül verdikleri takımlarına zarar verdiler. Şimdi büyük olasılıkla seyircisiz maç oynama cezası gelecek. Taraftar dediğin iyi günde de kötü günde de takımının yanındadır. Haaa, oynadığı futboldan memnun değil, aldığı sonuçlardan rahatsız oluyorsan, maçlara gitmezsin. Bir takıma en büyük ceza budur...

Haberin Devamı

Silkelenin artık! son 10 maç

Mehmet Demirtaş: İlk yarı lider kapatılmış. İkinci yarı ilk 4 hafta fikstür senden yana ne yazık ki Göztepe bu şansı elinle tepti. Takım şampiyonluğa oynayan bir takım görüntüsünden uzak, üzerine ‘Hakem Terörü’de’ eklenince sonuç hüsran oluyor. Bu yönetim ve camia oyuncuların bu kötü performansını hak etmiyor. Silkelenin artık. Hiç kimsenin sarı kırmızılı camianın hayallerini erteletmesine hakkı yok.

Yazarlar