Ege Göztepe karıştı

Göztepe karıştı

06.07.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altınbaş Holding, revizyona gidiyor. Camiayla ilişkilerdeki kopukluğa ve sportif başarısızlığa tepki gösteren holding, yönetimi görevden alacak

Göztepe karıştı

Önümüzdeki sezon 3.Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Göztepe’de operasyon sesleri yükselmeye başladı. Altınbaş Holding, İsmail Hakkı Gül başkanlığındaki yönetimi görevden almaya hazırlanıyor. Kulübe yakın çevreler, yönetimin camiayla sıcak ilişkiler kuramamasının, sportif başarısızlığın ve 2.Lig’e yükselen bayanvoleybol takımının sahipsiz kalmasının revizyonu getirdiğini belirtiyor.

İki formül var
Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı İmam Altınbaş’ın, İsmail Hakkı Gül yönetimini görevden alıp yeni bir ekibi görevlendireceği öğrenildi. Yönetim değişikliğinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenirken, yeni başkanın kim olacağı konusu henüz netlik kazanmadı. Kulüpten sızan bilgilere göre Altınbaş Holding iki formül üzerinde duruyor. Ya camia içinden sevilen-sayılan bir ismin başkanlığında holding ağırlıklı bir yönetim oluşturulacak ya da holdingin belirleyeceği bir başkanın altında yine camidan çıkacak isimlerle bir yönetim kurulacak. İkinci formülün devreye sokulması halinde başkanlığaAltınbaş Holding İş Geliştirme ve Kurumsal İletişim Başkanı Emre Alkin getirilecek.

Operasyon kaçınılmaz hale geldi
Göztepe’de yönetim amatör kümeden kurtulma yarışını kaybettikten sonra ilk darbesini yedi. Camiayla bir türlü yakınlaşamayan kurmayların, 2.Lig’e çıkan voleybol takımını ortada bırakması bardağı taşırdı.