Ege Göztepe taraftarı cinayetine 15 yıl

Göztepe taraftarı cinayetine 15 yıl

30.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

2008 Kasım’ında Alsancak Vapur İskelesi yakınlarında barmenlik yapan Göztepe taraftarı Veli Yılmaz Sarıcı (28), kendisinden sigara isteyen kimliği belirsiz dört kişiye olumsuz yanıt verdi.

Göztepe taraftarı cinayetine 15 yıl

Çıkan kavgada Sarıcı, göğsünden iki bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren ve bıçağı kullandığı iddia edilen Erdem Güler, V.Y. (20) ve 28 yaşındaki M.U. evlerinde yakalandı. Mahkeme heyeti yargılama sonunda, Erdem Güler’i önce ağırlaştırılmış müebbet, daha sonra suçu ağır tahrik altında işlediğinden 15 yıl hapis cezasına çarptırdı, tutuksuz yargılanan V.Y. ve M.U.’nun ise beraatine karar verdi.

‘Ejderha’sı yakalattı

Çiğli İlçesi Harmandalı yol ayrımında, önceki gün arkadaşıyla kazı sırasında altın bulduğunu, bunları düşük fiyattan satabileceğini söyleyerek kandırdığı D.A.’dan 20 bin TL aldıktan sonra kayıplara karışan M.A., sevgilisini karşılamak için gittiği Adnan Menderes Havalimanı’nda boynundaki ejderha dövmesinden tanınarak yakalandı. Üzerinden Serkan Karadağ adına düzenlenmiş sahte üniversite kimlik kartı da çıkan M.A. adliyeye sevkedildi.