Ege Göztepe UniForce’tan çoskulu kutlama

Göztepe UniForce’tan çoskulu kutlama

21.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Göztepe UniForce, 17. yaş gününü üyeleriyle birlikte kutladı. ‘Nesillerden Nesillere’ sloganıyla çıkılan yolda sarı kırmızılı renklerin her alanda destekçisi olmayı sürdüren toplulukta Başkan Sinan Dinç, “Bu büyük aile bu şanlı armanın mücadele verdiği bütün branşlarda takımlarının destekçisi olmaya devam edecektir” dedi.

Göztepe UniForce’tan çoskulu kutlama

Göztepe’nin adını ‘Nesillerden Nesillere’ sloganıyla daha ileri taşımak için 20 Nisan 2002’de kurulan ve üniversiteli Göztepelileri bir araya getiren Göztepe UniForce, 17. yaş gününü coşku ile kutladı. Renkli gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. GözGöz TV yöneticisi Emre Halistoprak ve Yaren Özbaşı’nın sunumunu yaptığı gecede ilk sözü Göztepe UniForce Başkanı Sinan Dinç yaptı. Başkan Dinç, “2002 yılından bu güne geride bıraktığımız 17 yılda Göztepe için var olduk, emek verdik ve güzel işler ortaya koyduk. Bugünden sonra da bu şanlı armanın yer aldığı her alanda destekçisi olmaya devam edeceğiz. Doğum günümüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Videolu tebrik

Öte yandan coşkulu geceye yoğun müsabaka ve çalışma tempoları sebebiyle katılamayan amatör branş sporcularından başta Ferhat Arıcan ve Fulya Ünlü gibi isimlerin de içinde olduğu video gösterimleri gerçekleşti. Göztepe UniForce’a hizmet etmiş ve etmeye devam eden üyelerin de söz alarak konuşmalarını gerçekleştirdiği gece hediye çekilişi ve ‘İsyan Marşı’ ile son buldu. l