Ege GÖZTEPE’ye Kızıltan neşteri

GÖZTEPE’ye Kızıltan neşteri

15.02.2011 - 00:09 | Son Güncellenme:

Son iki maçta 5 puan kaybederek liderlikten inen Göztepe’de, Teknik Direktör Özcan Kızıltan, yarın Turgutlu deplasmanında kadroya yine ince ayar yapacak.

GÖZTEPE’ye Kızıltan neşteri

Yeni Malatya karşısında 8 değişikliğe giden Kızıltan, formsuz Emin’i kulübeye çekip devre arasında takıma dahil olan Ramazan’ı ilk kez 11’de sahaya sürecek. İlhan, Mehmet Yılmaz ve Halil’in cezalı olduğu ekipte; İzzet, Orhan, Bayram, Serdar, Raşit, Ferhat ve Tayfun da bankolar arasında.

Haberin Devamı

Turgutlu eksik
Turgutluspor, Göztepe’yle yarın evinde oynayacağı maç öncesi Irlamaz Tesisleri’nde kamp yaparken, sakat oyuncuların çokluğu, kurmayları düşündürüyor. Mümin, Çağdaş ve Nuh’un, sakatlıkları yüzünden forma giyemeyecekleri öğrenilirken, Mehmet ve Ömer’in durumu maç saatinde netleşecek. Göztepeli taraftarlar için 200 kişilik yer ayrıldı.

Karşıyaka Arena’da basketbol şöleni
FIBA Eurochallenge Cup Top 16’da 3’te 3 yaparak liderlik koltuğuna kurulan Pınar Karşıyaka, grupta galibiyeti bulunmayan Belçika temsilcisi Antwerp Giants’ı bugün ağırlayacak. Karşıyaka Arena’daki mücadele 20.30’da başlayacak. Belçika’dak ilk maçı uzatmada 89-82 kazanan Kaf-Kaf, bugün de galip gelmesi halinde (J) Grubu’nda ilk ikiye girip, çeyrek final biletini almayı garantileyecek.

Haberin Devamı

Aliağa-Bornova hazırlık maçında
BEKO Basketbol Ligi’ne verilen arada kadrosunu takviye etmeye çalışan İzmir ekiplerinden Aliağa Petkim ve Bornova Bld, bugün hazırlık maçı yapacak. Aliağa ENKA Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak maçta, Aliağa Petkim, NBA patentli guard Damon Jones’u; Bornova Belediyespor ise Alman pasaportlu ABD’li power forvet Julian Sensle’yi vitrine çıkaracak.

Arkasspor, üç kupaya da talip
Arkasspor’u, yoğun bir hafta bekliyor. Lig, Challenge Cup ve kupada yoluna firesiz devam eden mavi-beyazlı ekip, üst üste önemli sınavlara çıkacak. Türkiye Kupası’nda yarın 3-0’lık ilk maçın rövanşında MEF Okulları’nı, ligde ise cumartesi günü Milli Piyango’yu ağırlayacak Arkasspor, 22 veya 23 Şubat’ta ise Challenge Cup yarı final ilk karşılaşmasında Avusturya’nın Posojilnica takımına konuk olacak. Hedef, tüm kupaları kazanmak.

Kış trofesinde 2. etap Uzun’un
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü’nce (BAYK) düzenlenen BAYK 2011 Kış Trofesi’nin 2’nci etabı, ödül töreniyle sona erdi. Yarış sınıfında ‘Uzun’ isimli teknesiyle yarışan Erhan Uzun ve ekibi 2’nci etabın 1’incisi oldu. 2 gün boyunca 43 teknede 350 yelkenci ‘Yarış’ ve ‘Gezi’ sınıflarında mücadele etti. Dereceye girenlere kupa verildi. BAYK 2011 Kış Trofesi’nde, toplam 7 etap yapılacak.