Ege Göztepe'de gözler Hugo'da

Göztepe'de gözler Hugo'da

30.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde golcü arayışına devam eden sarı kırmızılıların Trabzonspor’dan ayrılmaya hazırlanan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega için yeniden harekete geçtiği öğrenildi.

Göztepede gözler Hugoda

Yeni sezona yeni bir kadroyla girmek isteyen Göztepe’nin golcü ısrarı sürüyor. Daha önce de Hugo Rodallega’yı gündemine alan sarı kırmızılılarda yönetimin, Karadeniz ekibinin kampına izinsiz olarak katılmayan ve takımla ipleri koparan oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istediği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Daha önce Akhisar’da da forma giyen Rodallega’nın İzmir’de yaşamak istemesi nedeniyle Trabzonspor’dan aldığı yıllık 1 milyon 600 bin Euro’luk ücretinde ciddi bir oranda indirim yaptığı belirtildi.

Haberin Devamı

Bir golcü daha

Hugo Rodallega geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 28 müsabakaya çıkarken 13 kez fileleri sarstı. Trabzon’da Burak Yılmaz’ın gölgesinde kalan yıldız futbolcu, bordo mavili ekibin önceki günkü çalışmasına da katılmadı. Kolombiyalı oyuncu için yöneticilerin noter getirip durumu tespit ettirdiği, Göztepe yönetiminin ise sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rodallega’yı bonservis bedelsiz olarak renklerine katmak istediği öğrenildi. Demba Ba ve Ömer Şişmanoğlu ile yollarını ayıran Göztepe’nin forvet hattını Rodallega ve Ghilas ikilisiyle dolduracağı, üçüncü bir golcünün de alınabileceği iddia edildi.

Göz Göz, Londra’da U18 takımı kuruyor

Göztepe Spor Kulübü yurtdışında da adından söz ettiriyor. Enfield’deki Powerleague tesislerinde 5-16 yaş gruplarında çalışmalarını sürdüren Göztepe London Futbol Akademisi, yeni sezonda U18 takımını da kuruyor. Akademi, haftada üç kez yapılan antrenmanların yanı sıra U14 ve U16 gruplarında maçlara da çıkıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “U18 grubu, Göztepe Spor Kulübü’nün desteğiyle buradaki oyuncularımızın direkt profesyonel olma yolunda ilk adımı atmaları için kurulacaktır. Geçen yıl üç oyuncumuzu Türkiye’ye götürüp kendilerini gösterme şansı sağlamıştık. Bu yıl da beş oyuncumuzu ağustos ayının ilk haftası Türkiye’ye götürüp, Göztepe kulübünde imkan sağlayacağız” denildi.

Haberin Devamı

İzmirli taraftarlar Mavi Bebek için seferber oldu

İki ezeli rakip Göztepe ile Karşıyaka’nın taraftarları sosyal medyada ortak bir amaç için buluştu. 128 gündür yaşam mücadelesi veren, 4 aylık Mavi Ece bebek için “Mavimize ilik olalım” çağrısında bulunuldu.

21 Şubat’ta dünyaya gelen Mavi Ece Kurs, hayata gözlerini açar açmaz kendisini yoğun bakımda buldu. Hastane enfeksiyonu kapan minik bebeğe mayıs ayında Hemofagositik Lenfohistiositoz (HLH) teşhisi kondu. Bağışıklık sisteminin kişinin kendi dokularına ve organlarına zarar vermeye başladığı bu hastalıkla mücadele eden anne Sinem ve baba Burak Kurs minik yavrularını kurtarmak için bir çağrıda bulundu, “Mavi kızım ile minik bir hastane odasında birlikte mücadele ediyoruz. Yakın sürede ilik nakli olması gerekli. Babasının ve benim iliğim Mavi Ece ile uyumlu değil. Belki sizin ki? Mavi umutlar hep masmavi kalsın diye lütfen ilik donörü olalım. Tek yapmanız gereken Kızılay’a üç tüp kan vermek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Göztepede gözler Hugoda

‘Belki çözüm kanımızda’

Sahada ezeli rakip dışarıda ebedi dost olan İzmir’in iki köklü kulübü Göztepe ve Karşıyaka’dan ise bu çağrıya cevap gecikmedi. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından, ilik nakli olması gereken Mavi için kampanya başlattı. 128 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren minik Mavi’ye, Kaf Kaf taraftarları, sosyal medya hesabından annesinin yayınladığı yazıyı paylaştı, “Anne ve babanın feryadına duyarsız kalmayalım. Haydi Karşıyakalı Mavimize ilik olalım” dedi. Köklü Karşıyaka Kulubü’nün ezeli rakibi ve ebedi dostu olan İzmir’in gururu Göztepe sevdalıları ise, “Aramız bozuk kanımız değil” diyerek Kaf Kaf’ın çağrısına destek oldu, “Tüm İzmirlileri destek olmaya davet ediyoruz. Belki çözüm kanımızda” vurgusu yaptı.