Ege Güldürün yüzümüzü

Güldürün yüzümüzü

08.05.2017 - 03:27 | Son Güncellenme:

Spor Toto 2. Lig’de Menemen Belediyespor, Play Off rövanş maçında deplasmanda Gümüşhanespor’la karşı karşıya gelecek, 3. Lig’de de Altay, evinde Çorum Belediyespor’u ağırlayacak. İki İzmir ekibinin hedefi, turu getirecek galibiyetlerde...

Güldürün yüzümüzü

Haydi Atatürk’e...

Haberin Devamı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta normal sezonu ikinci sırada tamamladıktan sonra Play Off yarı finalinde eşleştiği Çorum Belediyespor’a ilk maçta deplasmanda 2-0 mağlup olan Altay, bugün rakibiyle evinde rövanş mücadelesine çıkacak. Yönetim 20 TL olan bilet fiyatını 1 TL’ye çekerek tribünlerin dolması için İzmirli futbolseverlere çağrıda bulundu. Siyah-beyazlılarda forvet Hüsamettin’in cezası sona ererken, hafif sakatlığı bulunan Halil Yılmaz’ın görev alabileceği belirtildi.

Menemen’e 2 farklı galibiyet yetiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Play Off çeyrek final ilk maçında evinde Gümüşhanespor’a 2-1 yenilip tur için avantaj kaybeden Menemen Belediyespor, bugün rakibi ile deplasmanda rövanş karşılaşmasına çıkacak. Sarı lacivertliler rakibini 2 farklı ya da daha fazla gollü 1 farklı yenerse adını yarı finale yazdıracak. Menemen’in 1-0’lık galibiyeti halinde turu Gümüşhanespor geçecek, 2-1’de maç uzatmaya gidecek. Ev sahibi Gümüşane, kazanması halinde ve her türlü beraberlik durumunda tur atlayacak. İzmir ekibinde zorlu randevu öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmazken, Teknik Direktör Suat Kaya Gümüşhanespor’u yenecek güçte olduklarını söyledi. İlk maçta kötü bir futbol sergilediklerini dile getiren deneyimli teknik adam, “Deplasmanda istediğimizi alacağız. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Onlar bizi evimizde yenebiliyorsa, biz de Gümüşhane’den turu alıp dönebiliriz’ dedi.