Ege Gürsel Aksel’de milli şölen

Gürsel Aksel’de milli şölen

18.02.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

İzmir, futbolda 2 yılı aşkın süre sonra milli maça ev sahipliği yapacak. Kadın Futbol A Milli Takımı’nın, Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Sırbistan’ı ağırlayacağı müsabaka Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak

Gürsel Aksel’de milli şölen

İzmir, futbolda 2 yılı aşkın süre sonra milli maça ev sahipliği yapacak. Kadın Futbol A Milli Takımı, 2023 FIFA Dünya Kupası Elemeleri H Grubu’nda İzmir’de Sırbistan’ı ağırlayacak. Gürsel Aksel Stadı’ndaki karşılaşma 23 Şubat Çarşamba günü saat 17.00’de oynanacak. Kapılarını 2 yıl önce açan Spor Toto Süper Lig’deki Göztepe’nin yeni evi Gürsel Aksel Stadı, ilk kez bir milli maça ev sahipliği yapacak. Elemelerde 7 puanla 4. sırada bulunan Türkiye Kadın Futbol A Milli Takımı, İzmir’de son olarak 8 Kasım 2019’da Bornova Stadı’nda Hollanda, 11 Kasım 2019’da ise Menemen İlçe Stadı’nda Ukrayna’yla karşılaşmıştı. Milliler, Dünya Kupası H Grubu’nda topladığı 7 puanla 4. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Hazırlıklar sürüyor

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası yaptığı açıklamada, “Antrenmanlarımızı yapmaya devam ediyoruz.
Bizim çağırdığımız oyuncularımızda herhangi bir sıkıntı şu anda görünmüyor. En iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Birbirimizi çok özlemişiz. Biz, sadece takım olgusu değil, aslında aile olgusuyla yaşayan ve sahaya da bunu yansıtmaya çalışan bir topluluğuz. O yüzden de ellerinden gelenin en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.