Ege Güvenli ve şık

Güvenli ve şık

24.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Yenilenen KIA Sportage 1.6 litre dizel otomatik versiyonuyla 169 bin 900 liradan satışa girdi. Sportage; dış ve iç tasarımı, güvenlik teknolojisiyle dikkat çekiyor

Güvenli ve şık

KIA’nın 25 yılda 5 milyonun üzerinde üretime ulaşan kompakt sınıftaki modeli Sportage yenilendi. Dış tasarımı ve iç tasarımı dışında güvenlik teknolojileri ve motoru da yenilenen Kia Sportage Türkiye pazarına 1.6 litre dizel motor ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla sunuldu. Özdemirler Otomotiv Genel Müdürü Sevgi Demir Algan, yeni Sportage’ın kampanyalı olarak 169 bin 900 liradan satışa sunulduğunu kaydetti. Demir Algan, “Yeni KIA Sportage’a sahip olmak isteyenler için 0 faizli taksitli kredi, ya da 2.el takas imkanlarımızdan faydalanabilirler” dedi.

Haberin Devamı

Yüksek yakıt verimliliği

KIA’nın global pazarda en çok satan modeli olan Sportage’ın yenilenen yüzüyle Türkiye’de satışa sunulduğunu belirten Sevgi Demir Algan, “Yüksek yakıt verimliliğine sahip modern motor ve otomatik şanzıman ikilisi, üstün yakıt ekonomisi ile sürüş performansını bir araya getiriyor ve ortalama da sadece 4.7 litre/100 kilometre yakıt tüketiyor” diye konuştu.

Yenilenen Sportage’ın yeni gövde renk seçenekleriyle de müşterilerin beğenisine sunulduğunu ifade eden Demir Algan şunları söyledi:

Akıllı sistemler

“Akıllı hız sabitleme sistemi, park ve manevraları kolaylaştıran çevre görüş sistemi ve sürücü dikkat dağınıklığı uyarı sistemi de dahil olmak üzere en güncel sürüş destek sistemlerini barındırıyor.”

Haberin Devamı

İKİ ÖDÜL BİRDEN

Satış Müdürü Sinem İlhan, “KIA Rio ve KIA Stinger, J.D.Power 2018 Otomotiv Performansı, Uygulama ve Görünüm (APEAL) çalışmasında segmentlerinin en iyisi seçilerek, KIA’ya kalite alanında çok değerli iki ödül daha kazandırdı. İngiltere ve Almanya’daki J.D.Power’da da birincilikler elde eden KIA, B sınıfı temsilcisi Rio ve spor sedan modeli Stinger ile Amerika’da bir kez daha ödüle layık görüldü” ifadelerini kullandı.