Ege Güvenlikçi, otelin klimalarını satmış

Güvenlikçi, otelin klimalarını satmış

15.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Marmaris İlçesi İçmeler Beldesi’nde, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı dört yıldızlı oteldeki 24 klimanın motor bölümlerini sökerek hurdacılara bin 300 liraya sattığı iddia edilen M.A. (28) ile suç ortağı olduğu iddia edilen R.D. (24) polis tarafından yakalandı.

Güvenlikçi, otelin klimalarını satmış

Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ndeki ifadesinde suçunu kabul ettiği öğrenilen M.A. ile suçu kabul etmeyen R.D. mahkemeye sevk edildi. Hırsızlık malları satın alan hurdacılar N.K. ve M.C. ise, motor bölümlerinin çalıntı olduğunu bilmediklerini söyleyip sahibine iade ettikleri için nöbetçi savcı talimatıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Tren istasyonunda korsan DVD?baskını
İzmir Polisi, Karşıyaka Alaybey İZBAN Tren İstasyonu’nda korsan DVD ve CD satıldığı bilgisini edindi. T.A.’nın (35), beklerken yanına gelenlere elindeki numunelerden verdiği, daha sonra yakındaki bir binanın bahçesine koyduğu dolaptan aldığı korsan CD ve DVD’leri sattığını saptadı. Ekipler, dolapta 249 korsan DVD ve 25 porno filmi ele geçirirken, T.A. hakkında işlem yapıldı.

Balık avı dönüşü kazada can verdi
Çanakkale Bayramiç İlçe Tarım Müdürlüğü’nde şoför olarak görev yapan Sefer Aydoğan (41), saat 16.00 sıralarında 17 EH 575 plakalı otomobiliyle Bayramiç Barajı’na balık avlamaya gitti, 17.15’te de evine dönmek için yola çıktı. Sefer Aydoğan otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti, yoldan çıkıp takla attı. Bayramiç ilçe merkezine bir kilometre mesafede meydana gelen kazada, boynu kırılan evli, iki çocuklu Sefer Aydoğan olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Traktörü tarlaya değil ölüme sürdü
Muğla’nın Milas İlçesi’nde tarlasına gitmek üzere saat 08.00’de evden çıkan Turgut Günay (62), 48 KD 980 plakalı traktörün kontrolünü Milas-Ören Karayolu’nda Ulaş Köyü yakınlarında kaybetti. Yol kenarındaki kayalıklara çarpan traktör ters döndü, altında kalan Günay yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen yakınları Günay’ın cansız bedenini görünce sinir krizleri geçirdi.

Kaybolan yaşlı adam kuyuda ölü bulundu
Kiraz’da yalnız yaşayan 84 yaşındaki İsa Sarı, bir süre önce ortadan kayboldu. Yakınları, polise haber verdi. Sarının cesedi, tarlasının yanındaki su kuyusunda bulundu. Görme güçlüğü çektiği ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen yaşlı adamın kuyuya nasıl düştüğü araştırılıyor.