Ege Güzeller geçidi

Güzeller geçidi

26.05.2010 - 00:03 | Son Güncellenme:

Kültürpark Tenis Kulübü tarafından düzenlenen International Women’s Circuit Cup Tenis Turnuvası nefes kesen müsabakalara sahne oluyor.

Güzeller geçidi

İstanbul Cup’tan sonra ülkemizde gerçekleşen en önemli tenis organizasyonu olarak kabul edilen turnuvaya katılan 15 ülkeye mensup 64 sporcu, kortlardaki performansları kadar güzellikleriyle de dikkat çekiyor. Ülkemizi Pemra Özgen, Çağla Büyükakçay, Büşra Kayrun, Aslı Türksoy ve Melis Sezer’in temsil ettiği 25 bin dolar ödüllü turnuvanın en güzel raketleri arasında gösterilen Slovenyalı Dalila Jakupovic (solda), ilk defa geldiği İzmir’i çok beğendiğini söyledi. Women’s Circuit Cup’a ikinci kez katılan Yunan tenisçi Eirini Georgatov ise (sağda), “Kendimi evimde gibi hissediyorum. Burada her şey mükemmel” diye konuştu. Turnuva 30 Mayıs’a kadar sürecek.

Haberin Devamı

Primler de tamam Serkan da
Hacettepeli Serkan Atak’la 3 yıllık sözleşme imzalayarak transferde siftah yapan Bucaspor’da yönetim, futbolculara vaat edilen 1.5 milyon TL’lik şampiyonluk priminin senetlerini dağıttı. Her futbolcunun oynadığı maç sayısına göre prim belirleyen yönetim, yayıncı kuruluştan temmuz ayında alacağı 10 milyon TL’lik ayak bastı parasından ödenmek üzere senetleri verdi. Bu arada sarı-lacivertli ekibin kalecisi Cenk burnundan ameliyat oldu. Burnundaki kemik nedeniyle nefes almakta güçlük çeken tecrübeli kaleci, “Yeni sezonda Süper Lig’de forma savaşı vermeye hazırım” dedi.

Akhisar’da Özcan futbolcu avında
Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Akhisar Bld’de Teknik Direktör Atilla Özcan futbolcu avına çıktı. Muğla ve Fethiye’de oynanan 3. Lig Ekstra Play-Off maçlarını izledikten sonra 2. Lig Ekstra Play-Off karşılaşmaları için Antalya’ya geçen Özcan, “Fethiye ve Muğla’da bir kaç genç isim belirledim. Antalya’daki müsabakaları da izledikten sonra yönetime rapor vereceğim” dedi. Yönetim, transfer çalışmalarına başlamak için ABD’de bulunan Başkan Hüseyin Eryüksel’in dönmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Şimşek’te yuvaya dönüş
Tarihinde ilk kez amatör kümeye düşen İzmirspor’u 3. Lig’e çıkarmak için kolları sıvayan Lami Hamarat başkanlığındaki yönetim, eski futbolcuları bir bir yuvaya döndürüyor. Geçen sezon Jandarmagücü’nde forma giyen Hasan Gostak ve İl Özel İdare’de oynayan Hasan’la el sıkışan yönetim, yine İl Özel İdare’den Seyhan’la da anlaştı. İzmirspor’un kendi çocukları ile hedefe ulaşacağını söyleyen Başkan Hamarat, “En kısa sürede teknik adam sorununu da çözüp, çalışmalara hız vereceğiz” dedi.

Göztepe’de Ümit Kayıhan olmadı
Nurettin Yılmaz’ın sözleşmesi devam etmesine rağmen teknik direktör arayışını sürdüren Göztepe yönetiminin takımın başına getirmek istediği Ümit Kayıhan Ç.Rizespor’da kaldı. Futbol Direktörü Ali Gültiken, Kayıhan’la geçen cuma günü İstanbul’da masaya oturdu. Ümit Kayıhan, Ç.Rize ile sözleşmesinin sürdüğünü, yönetimin çalışmak istememesi durumunda teklifi kabul edebileceğini bildirdi. Ç.Rizespor yönetimi Kayıhan’la devam kararı alınca, Göztepe de yeni bir isim arayışına koyuldu.

Yazarlar