Ege HABER TURU

HABER TURU

10.01.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Torbalı Pendikli Ersin’i aldı..Şeytan’da anlaşmaya doğru..Pınar KSK’ye gurbetçi pivot

HABER TURU

Torbalı Pendikli Ersin’i aldı Üçüncü Lig Yükselme Grubu’ndaki ilk maçını Balıkesirspor’la oynayacak Torbalıspor, Gaziosmanpaşalı sol bek Serkan Özdemir’den sonra Pendiksporlu Ersin’i de renklerine kattı. Sağ kanatta görev yapan 21 yaşındaki futbolcunun Pendikspor’da futbola başladığı, kiralık olarak gittiği Tavşanlı’da şampiyonluk yaşadıktan sonra yuvaya döndüğü ifade edildi.

Şeytan’da anlaşmaya doğru Altınordu yönetimi alacaklarını tahsil etmek için Futbol Federasyonu’na başvuran kaleci Onur’la yollarını karşılıklı anlaşıp ayırırken, orta saha oyuncuları Cüneyt ve Soner’in takımda kalmaları için görüşme yapılacak. Başkan Bülent Erdik Cüneyt ve Soner’in de kalmak istediğini belirterek, “İki oyuncuyla yarın (pazartesi) bir araya gelip yeniden konuşacağız. ” dedi.

Pınar KSK’ye gurbetçi pivot Sezon başında transfer edilen Emre Bayev’in sakatlığını atlatamaması nedeniyle yerli uzun arayışına giren Pınar Karşıyaka, 2. Lig’deki Hacettepe Üniversitesi’nde forma giyen gurbetçi Cem Dinç’i renklerine bağladı. Bu sezon başında Hacettepe Üniversitesi’yle el sıkışan 2.10’luk basketbolcu, Başkent ekibinde beş maçta süre buldu, 4.4 sayı, 2.2 ribaunt ortalamalarını tutturdu.