Ege Haber turu

Haber turu

07.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor’da Ortakçı devam..Torbalıspor’un 2. Lig hesabı..Dardanel’den “Etik” şikayet

Haber turu

Balıkesirspor’da Ortakçı devam
Üçüncü Lig Yükselme Grubu’nda art arda aldığı üç yenilgiyle liderlikten üçüncü sıraya gerileyen Balıkesirspor’da önceki akşam toplanan yönetim kurulu, Teknik Direktör Ergun Ortakçı ile devam kararı aldı. Başkan Rafet Çetinel, yaptığı açıklamada “Bizim gündemimizde teknik adam değişikliği zaten yoktu. Sadece cumartesi günü oynanacak Pazar maçını düşünüyoruz. Futbolcularımız da üzgün ama bir o kadar da hırslı . Pazarspor’u yeneceğiz ” dedi.


Torbalıspor’un 2. Lig hesabı
Üçüncü Lig Yükselme Grubu’nda son haftalarda yaptığı müthiş çıkışla zirve yarışına ortak olan Torbalıspor 2. Lig hesapları yapmaya başladı. Son 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alan, Balıkesirspor ve Kırıkhanspor gibi grubun en güçlü iki takımını lider olduğu haftalarda yenen kırmızı-beyazlı ekip, hedefini ilk iki olarak belirledi. Dört haftada puan farkını lider takımla 10’dan 4’e, ikinci takımla ise 5’ten 1’e indirdiklerini hatırlatan Teknik Direktör Adnan Özbağcı, “Önümüzde Keçiören ve Ü.Anadolu ile üst üste deplasmanda oynayacağımız iki maç var. Önümüzdeki iki haftayı kayıpsız geçersek, büyük avantaj elde ederiz. Başaracağız” dedi.


Dardanel’den “Etik” şikayet
Çanakkale Dardanelspor’da Boluspor maçının hakemi Serkan Çınar’a tepkiler sürerken, kırmızı-beyazlı yönetim Çınar’ı Futbol Federasyonu bünyesindeki Etik Kurul’a şikayet etti. Asbaşkan Hayrettin Çetinkaya, Serkan Çınar’ın 0-0 biten Boluspor maçında iki futbolcularını haksız yere oyundan attığı gibi, 90 dakika boyunca yanlı bir yönetim sergilediğini belirterek, “Ligde kalacak takımlar saha dışında değil, futbol sahasında belirlenmeli. Futbol Federasyonu ve Etik Kurul’un acil olarak önlem almalarını, üzücü olayların yaşanmaması için gereğini biran önce yapmalarını istiyoruz”dedi.

Şampiyona Tartan’dan ödül
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir U 14 Ligi’nde şampiyon olan Konak Belediyesporlu futbolcuları 300’er TL primle ödüllendirdi. İzmir’i Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı
kazanan futbolculara Yeşilova maçı öncesi galibiyet primi sözü veren Tartan, teknik heyet ve oyuncuları makamında kabul etti. Futbolculara verdiği sözü yerine getiren Tartan, takımın mayıs ayında yapılacak Türkiye Şamiyonası’ ndan birincilikle dönmesi halinde futbolculara dizüstü bilgisayar dağıtacağını açıkladı.