Ege Hafta sonu izdihamı

Hafta sonu izdihamı

17.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmirliler, hafta sonu yazarlarla kitap tutkunlarını buluşturan TÜYAP Fuarı’na akın etti. Özellikle öğrencilerin ilgi gösterdiği fuarın giriş kapısında uzun kuyruklar oluştu

Hafta sonu izdihamı

Kültürkparkta kapılarını 23’üncü kez açan TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’na, İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. Hafta sonu olması dolayısıyla sabah saatlerinden itibaren öğrenciler, aileleriyle birlikte fuara akın etti. Binlerce kişinin geldiği fuar alanının girişinde uzun kuyruklar oluştu. Fuarı gezen öğrenciler, bol bol kitap ve test kitabı satın aldı. Şiir dinletileri, panel ve söyleşilerin düzenlendiği fuarda okuyucular, kitapları yazarlara imzalatma imkanı da buldu.

Haberin Devamı

Müjde Ar coşkusu

Fuar’da düzenlenen imza günleri kapsamında, pazar günü gerçekleşen Tekin Yayınevi standındaki ‘Aysel Gürel Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam’ kitabının imza gününde Müjde Ar İzmirlilerle buluştu. Güleryüzüyle kitapları imzalayan, İzmirlilerle sohbet eden Müjde Ar sevenleriyle bol bol fotoğrafta çektirdi. Dün düzenlenen “Ailede İletişim Üzerine…” söyleşisinde de esprili üslubuyla deneyimli Psikiyatr Doğan Cüceloğlu dinleyicilere terapi tadında keyifli bir sohbet yaşattı. Akşam 18.30-19.30 sattleri arasında da “Ülkü Tamer’i Anıyoruz” anma programında Tamer özlemle anıldı.