Ege Hakan Turan sola

Hakan Turan sola

18.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altay’da İsa’nın cezalı, Ercan’ın ise sakat olması nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, Kayseri Erciyes maçında stoper Hakan Turan’ı sola kaydıracak.

Hakan Turan sola

Sakaryaspor deplasmanında sağ omuzu çıkan, ancak kısa sürede toparlanan tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon da zaman zaman sağ ve sol bek olarak görev yapmıştı. Adana maçında Hakan’ın yerine stoperde forma giyen Onur’un da Kayseri’de ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ç.Rizespor maçı final
Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal, ilk yarının son maçı olan Çaykur Rizespor randevusunu final olarak ilan etti. Kendileri gibi 29 puanı bulunan Karadeniz temsilcisinin averajla bir basamak üzerlerinde yer aldığını hatırlatan Kapsal, “Eğer kazanırsak altı puanı cebimize koyacağız. Bence ilk yarının en önemli maçına çıkacağız. Taraftarımızın bu zorlu randevuda her zaman olduğu gibi bizi yine yanlız bırakmayacağına inanıyorum” dedi.

Şimşek’te Emre telaşı
İzmirspor, pazar günü oynayacağı Balıkesir randevusu öncesi Emre işçiler sıkıntısı yaşıyor. Sol ayak bileğinden sakatlanan genç futbolcunun forma giyip giymeyeceğinin maç günü netlik kazanacağını söyleyen Teknik Direktör Altan Çetindağ, “Emre bizim için önemli bir eksik ancak oynamasa bile, kadromuzda onun yerine görev yapacak futbolcumuz var” dedi. Bu arada Bandırma maçında sakatlanan Yılmaz’ın da durumu maç günü belli olacak.

Haberin Devamı

Göztepe dışarda yok
Göztepe, pazar günü Aydın’la deplasmanda oynayacağı hayati karşılaşmaya kilitlenirken, sarı-kırmızılıların deplasman karnesi endişelendiriyor. 16 haftada topladığı 25 puanla dördüncü sırada yer alan İzmir temsilcisi şu ana kadar deplasmanda oynadığı 7 maçtan sadece 7 puan çıkarabildi. Tek dış saha galibiyetini 2-1’lik skorla Balıkesir’den alan Göztepe; Bandırma, Menemen, M.Kemalpaşa ve Nazilli deplasmanlarından beraberlikle döndü.

Bucaspor arayışta
Bucaspor, ara transfer döneminde takviye yapmak için kolları sıvarken, Başkan Şeref Üstündağ, bunun için maddi desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. “Bucaspor başarısıyla bu desteği haketti” diyen Üstündağ, “Tüm İzmir’i arkamızda görmek istiyoruz. Türkiye liglerinin en başarılı ekibiyiz. Destekler, transfer politikamızı belirleyecek” şeklinde konuştu.