Ege Hava yastığı açılınca atlamaktan vazgeçti

Hava yastığı açılınca atlamaktan vazgeçti

05.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Apartmanın 4. katındaki dairesinin balkonundan aşağıya sarkıp intihar edeceğini söyleyen U.Y.(42) itfaiyenin hava yastığı açması üzerine aşağıya indi

Hava yastığı açılınca atlamaktan vazgeçti

Bornova’da 187 Sokak Numara 19’da bulunan dört katlı apartmanın en üst katında oturan U.Y., saat 01.00 sıralarında elinde bıçakla balkona çıkarak bağırmaya başladı. İşsiz ve bekar olduğu öğrenilen U.Y.’nin bağırmalarını duyup balkona çıkan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri elinde bıçakla bağıran ve zaman zaman da balkondan aşağıya sarkan U.Y.’yi ikna etmeye çalışırken, aynı zamanda da atlama ihtimaline karşı itfaiye ve sağlık ekiplerine bilgi verdi.

Tedavi görüyormuş
İtfaiye ekiplerinin geldiğini gören U.Y. balkondan içeri girdi. Bölgeye gelen iki itfaiye ekibi de, apartmanın altına hava yastığı açtı. Psikolojik tedavi gördüğü de iddia edilen U.Y. sigara içerek hava yastığının açılışını seyretti. Kısa süre sonra, evinden çıkarak sokağa inen U.Y. polis tarafından gözaltına alınıp ifadesi için Bornova Polis Merkezi’ne götürüldü.