Ege Havalimanında zaman kaybına son

Havalimanında zaman kaybına son

02.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda faaliyet gösteren ADB Vale & Otopark yolcuların araçları için harcadığı yaklaşık 1 saatlik zaman kaybının önüne geçiyor

Havalimanında zaman kaybına son

“Zaman kaybına son” sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen ADB Vale & Otopark Genel Müdürü Süleyman Kaya, yaptıkları araştırmalar sonucunda, yolcuların gidiş ve dönüşte otopark için toplamda 55-60 dakika harcadığını tespit ettiklerini belirtti. Kaya, “Hizmet anlayışımız ile müşterilerimize kaybettikleri zamanı geri kazandırıyoruz. İlk gelişlerinde 1 dakikalık bir kayıt işlemi ile müşteriyi kayıt ediyor ve aracını teslim alıyoruz, bundan sonraki tüm süreçleri biz takip ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

4 noktada hizmet

ADB Vale & Otopark, havalimanı iç hatlar ve dış hatlar gidiş-geliş olmak üzere 4 noktada yer alan hizmet noktalarında müşteri kabulü yapıyor. Yeni müşteri ise kaydı yapılıyor, kayıtlı müşteriler ise hiç bekleme yapmadan araçlarını valelere teslim ederek rahatlıkla uçağına yetişiyor. Kayıt tamamlanınca müşterinin cep telefonuna, içeriğinde aracının güvenli bir şekilde otoparka alındığı bilgisi ve şirket irtibat telefonu olan bilgi mesajı sistem tarafından otomatik yollanıyor. Teslim alınan araçlar ADB Vale & Otopark’a ait 24 saat kameralar ile takip edilen otopark alanına götürülüyor. Araçlar otoparkta kaldıkları süre boyunca sigortalı oluyor. Araç sahibi İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na inince veya bagaj konveyöründe bagajını beklerken bilgi mesajındaki şirket numarasını arayarak alana geldiği bilgisini veriyor ve çıkış kapısına getirilen aracına binerek havalimanından son derece konforlu ve zahmetsizce ayrılıyor.