Ege Hayalinizdeki hayata kavuşun

Hayalinizdeki hayata kavuşun

16.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Manisa ve İzmir’deki konut projeleriyle 2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Eldeymez Yapı’nın kurucusu Ali Rıza Eldeymez, son projeleri Dolce Vita Zeytinler ile yine fark yaratacaklarını açıkladı.

Hayalinizdeki hayata kavuşun

“Daha iyi ve huzurlu bir yaşam için ne yapabiliriz?” sorusuyla projelerini şekillendirdiklerini ifade eden Eldeymez, “Projemiz; köy hayatının tam içinde huzurlu, aynı zamanda da şehre yakın bir hayat yaşamak isteyenler düşünülerek tasarlandı. Örneğin; yaz ya da ilkbahar mevsimlerinde arabayla on dakika gibi kısa bir sürede Alaçatı’yı ziyaret edebilir; sonbahar ve kış mevsimlerinde ise Çeşme ya da Urla’nın kendine has güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Dolce Vita Zeytinler ’de yerinizi ayırtmak için web sitemizi (https://dolcevitazeytinler.com) ziyaret etmeyi unutmayın” dedi.

Taş villa mimarisiyle dizayn edilen Dolce Vita Zeytinler villaları, iç dekorasyonuyla da nostaljiyi, bugünü ve geleceği birleştiriyor. Her villaya özel havuz, elektrikli panjur, yerden ısıtma sistemi, otopark gibi sakinlerine büyük bir ayrıcalık sunan birçok ayrıntı var.