Ege Hayallere engel yok

Hayallere engel yok

08.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Kendi yazdığı oyunu sahneleyen ‘Kelebek Kız’ Elfida Gündüz, Haluk Levent’in sürpriziyle çok mutlu oldu

Hayallere engel yok

Kelebek hastalığıyla mücadele eden 11 yaşındaki Elfida Gündüz’ün, Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nünü yaratıcı drama kursunda başlayan tiyatro aşkı,sahneye taşındı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret edip yazdığı oyunu sahnelemek istediğini söyleyen ‘Kelebek Kız’ Elfida, ‘Kelebek Etkisi’ isimli oyununu, izleyicilerle buluşturdu. Çarşı Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Haluk Levent sürprizi

Gösteride kısa bir rol alan Başkan Akpınar, Haluk Levent sürpriziyle Elfida’yı sevince boğdu. Akpınar’ın isteğiyle sahnede gözlerini kapatan Elfida, bir anda karşısında çok sevdiği sanatçıyı görünce büyük mutluluk yaşadı. ‘Elfida’ isimli şarkısını kelebek kız için söyleyen Levent’e, Başkan Akpınar ve izleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti.

‘Artık görüşeceğiz’

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Elfida, hayallerine ulaşmak için engel tanımayan müthiş bir çocuk” dedi. Haluk Levent de, “Hiçbir şey, minik bir kalbin mutluluğundan önemli değil. Elfida ile görüşeceğiz” diye konuştu.

Hayallere engel yok

Hastalığıyla mücadelesini, hayallerini, hüzün ve sevinçlerini sahneye taşıyan kelebek çocuk, salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.