Ege Hayallerim benden bile buyuk!

Hayallerim benden bile buyuk!

27.09.2017 - 05:16 | Son Güncellenme:

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın’dan övgüyle söz etti, ‘Ekip olarak çok iyi bir varlığa sahiptik. Bu konuda oldukça şanslıyım. Çalışmayı iyi gerçekleştirdiğinizde karşılığını alıyorsunuz. Şu an çalıştığım ekip de iyi bir ekip. Hem kendim hem de Göztepe için elimden geleni yapacağım’ dedi.

Hayallerim benden bile buyuk

Göztepe’deki ilk Teknik Direktörlük deneyiminde müthiş bir çıkışa imza atan Tamer Tuna, kendi hedeflerinden bahsederken, kendisi gibi Türk meslekdaşlarına sahip çıktı. Teknik adam “Türkiye’de iyi antrenör yok değil, emin olun var. Eğer bir planınız, bir stratejiniz yoksa iyi bir organizasyon yaratamıyorsanız kalıcı olamıyorsunuz. Ben kendimle ilgili olarak vizyonlu bir kulüpte çalışıyor olmanın şansına sahibim” dedi.

Taraftar şova hazırlanıyor

13 puanla zirve yarışına ortak olan Göztepe’de gözler Medipol Başakşehir maçına çevrildi. Sarı kırmızılı taraftarların kritik karşılaşmada yine tribünde şov yapmak için organizasyonlara başladığı öğrenildi. Teknik Direktör Tamer Tuna, inanılmaz bir destekle oynadıklarını belirterek, “Taraftarımıza hayranım. Yine harika bir ortam bizi bekliyor” diye konuştu. Göztepe’de Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan golcü Adis Jahovic’te ciddi bir sorun olmadığı Başakşehir maçında ilk 11’de çıkacağı öğrenildi.