Ege Haydi Altay, haydi Kaf-Kaf haydi!

Haydi Altay, haydi Kaf-Kaf haydi!

22.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Üst üste iki yıl Play-Off oynayıp Süper Lig biletini kaçıran iki İzmir temsilcisi, bu sezon hedefe ulaşmak istiyor. 34 haftalık zorlu maratonun ilk maçında Altay, Kütahya’da T. Linyit’le, Karşıyaka, İzmir’de G.Antep BŞB’le oynayacak

Haydi Altay, haydi Kaf-Kaf haydi

Son iki sezonda birlikte Play-Off oynayıp Süper Lig’in kapısından dönen, sekizinci sezonlarını geçirecekleri Bank Asya 1. Ligi’nin en kıdemli takımları olan Karşıyaka ve Altay, 2010-2011 sezonundaki ilk sınavlarını bugün verecek. Siyah-beyazlı ekip, Kütahya Dumlupınar Stadı’nda 16.30’da sahası bakımda olan ligin yeni takımı Tavşanlı Linyitspor’la karşılaşırken, yeşil-kırmızılılar Alsancak Stadı’nda saat 21.00’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. KSK’nin maçı TRT’den naklen yayınlanacak.

Lisanslar yetişmedi
Zafer Demir, Engin Gökçe, Fahri Aksoy üçlüsünün yöneteceği KSK-G.Antep BŞB maçının biletleri açık 10, kapalı 20 TL. Ankaraspor’dan Bilal Kısa’yı alan Kaf-Kaf, eski oyuncu ve teknik heyetlere olan 2 milyon 350 bin TL’lik borcu da Federasyon’a yatırdı. Yurt dışından gelen Tiago, Baykal, Erhan ve Osman lisansları yetişmedi. Ayrıca Kıvanç ve Soner cezalı, Baki ile Ronieli’nin idman eksiği var. Muhtemel 11 şöyle: Necati - Feridun, Gurur, Fuat, Fırat, Aykut, Gökhan, Taha, Mustafa Sevgi, Erçağ, Okan.

Altay’da da eksik çok
T. Linyit-Altay maçında Mete Kalkavan, Gökmen Olgaç, Ceyhun Sesigüzel hakem üçlüsü görev yapacak. Siyah-beyazlı ekipte reşit olmadığı için çalışma izni henüz çıkarılamayan Azeri Rahman Hacıyev, evrakı yetişmeyen Kongolu Bakaboula, Uganda’dan geç dönen Wasswa, sakat olan Yüksel ve antrenman eksikleri bulunan Hasan Uğur ile Evren kadroda yok. Ercan Ertemçöz’ün takımını sahaya Cenk - Mehmet Deliorman, Yiğitcan Erdoğan, Emrah, Cenk Ahmet, Aytaç, Tayfun, Burak, Mehmet Şen, Ergun düzeniyle sürmesi bekleniyor.