Ege Hedef doğayla uyumlu olmak

Hedef doğayla uyumlu olmak

05.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Çevreye iyi bakmak’ teması altında faaliyetlerini yürüten Yaşar Topluluğu; çevre, su, enerji, iklim ve atık yönetimi başlıklarında öncü çalışmalara imza atyor

Hedef doğayla uyumlu olmak

Türkiye’de gıda, içecek ve boya sanayilerinin öncüsü olan Yaşar Topluluğu, her türlü faaliyetini; ekonomik, sosyal ve çevresel olmak üzere tüm boyutlarıyla sürdürülebilirliği esas alarak gerçekleştiriyor. Doğal kaynakların gelecek nesillere taşınabilmesi için gayret gösteriyor. Yaşar Topluluğu İcra Başkanı Mehmet Aktaş, “Sadece 5 Haziran Dünya Çevre Günü gibi özel günlerde değil, her gün bu anlayışı gözetiyoruz. Her şirketimiz, gerek mevcut faaliyetlerini gerekse de yatırımlarını bu ortak hedef doğrultusunda hayata geçirmektedir” dedi, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Pınar Süt’e ödül

“Pınar Süt, Karbon Saydamlık Projesi (CDP) “Türkiye 2017 İklim Değişikliği Raporu” ve “Türkiye 2017 Su Programı Raporu” sonuçlarına göre, hem iklim değişikliği ile mücadele konusunda üstün performans gösteren firmalar arasında “CDP Türkiye İklim Liderleri Ödülü”ne, hem de su yönetimi konusunda lider konumda olan firmalar arasında “CDP Türkiye Su Liderleri Ödülü”ne layık görülmüştür.”

Yazarlar