Ege Hedef, uluslararası platforma taşımak

Hedef, uluslararası platforma taşımak

19.10.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) işbirliğinde bu yıl 24’üncü kez düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması’nın Koordinatörü, prodüktör, gazeteci ve yazar Ali Rıza Türker, İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir söyleşide okurları ile bir araya geldi.

Hedef, uluslararası platforma taşımak

Kuşadası Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği desteğe değinen Türker, ‘Bir Daha Yaşarsam İki Olsun, Altın Güvercin’in Uçuşu’ isimli kitabını imzaladı. Türker, “Kitabımdaki hikayeler yaşam mücadelesinden hiç yılmayan bir idealistin anılarını içeriyor. Eserin en önemli kaynağı Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması. Bu bir aşkın, sabrın ve inancın öyküsüdür” dedi. Etkinliğe katılan Başkan Ömer Günel de, “Kuşadası’nın müzikle anılan bir kent olmasını istiyoruz. Hedefimiz, yarışmayı uluslararası platforma taşımak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kuşadası’nın 2022 yılı bütçesine meclisten onay

Kuşadası Belediye Meclisi’nde 2022 yılı bütçesi oybirliğiyle kabul edildi. Toplam 358 milyon lira ödenek verildi. Toplantıda, plan ve bütçe komisyonunun 2022 yılı performans programı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile idarelere gönderilen Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’ne uymak koşuluyla kabul edildi.