Ege Hedef yüzde 70

Hedef yüzde 70

19.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Hedef yüzde 70

CHP Çiğli Belediye Başkan adayı Utku Gümrükçü, “El ele ilçemiz için çalışacağız. Yapacak çok iş var, benim de enerjim var” dedi.

Haberin Devamı

Çiğli merkez seçim iletişim ofisi, Millet İttifakı’nın CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’in katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan CHP Çiğli adayı Utku Gümrükçü, “Hedefimiz yüzde 70” dedi. İlçede Millet İttifakı rüzgârı estiğini belirten Gümrükçü, şöyle konuştu:

Ankara’dan destek

“21 yıldır Çiğli’de yaşıyorum. ‘Gülümseyen Çiğli’ hedefiyle yola çıktık. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. El ele, omuz omuza birlikte mücadele ederek, emek vererek yapacağız. Yaratılanı yaratandan ötürü severek, kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden hizmet edeceğiz. Yapacak çok işimiz var, benim de enerjim var. Çiğli’nin sorunları çok fazla ve bu sorunların çözümü için Ankara’dan da destek alacağız. Ankara’yı bilen, Kültür Bakanlığı görevi yapmış Sayın Suat Çağlayan meclis üyemiz olarak enerjisini ve birikimini Çiğli için harcayacak.”

Haberin Devamı

‘Flamingolar hazine’

Soyer de Çiğli’nin bir hazineyi barındırdığını belirtti, “Dünyanın hiçbir metropolünde flamingo üremiyor, sadece Çiğli’de, Sasalı Kuş Cenneti’nde var. İnsanlığı bu hazine ile buluşturacağız, turizmi canlandıracağız. Sanayi yatırımlarını teşvik edeceğiz, yer gösterip destek olacağız. Tüm bunları gençlerimizi iş sahibi yapmak için hayata geçireceğiz. Kentsel dönüşümün en başarılı uygulamasını da tüm Türkiye İzmir’den, Çiğli’den görecek. Üç noktada çöp arıtma tesisi kuracağız. Bu tesislerinden elektrik üreteceğiz. Ayrıca Çiğli tramvayının projesi de hazır, imzadan çıktığı an bir yıl içinde hizmete sokacağız. İzban’ın yer altına alınması, yeni duraklar yapılması hepsi planlarımızın içinde yer alıyor” diye konuştu.

Yazarlar