Ege Hem öğrenip hem eğleniyorlar

Hem öğrenip hem eğleniyorlar

09.07.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin sürdürdüğü Benim Mahallem projesi kapsamında düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampı yeni sezona merhaba dedi.

Hem öğrenip hem eğleniyorlar

Cankurtaran Mesireliği’nde düzenlenen programda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Bağbaşı, Kervansaray ve Zeytinköy Mahallesi’nden kampa katılan kadın ve çocuklar yer aldı. Davetlilere ilk olarak Denizli İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince temel sağlık, AFAD Denizli İl Müdürlüğü uzmanlarınca da afet yönetimi konularında bilgi verildi. Seminerlerin yanısıra serbest zamanda sohbet edip eğlenme imkanı bulan kadınlara DENMEK eğitmenleri tarafından geleneksel el sanatları kursları da tanıtıldı.  

Haberin Devamı

Kadınlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kursları eğitmenlerinin katılımıyla zumba yaparken, çocuklar ise geleneksel oyunlarla gönüllerince bir gün geçirdi. Vatandaşın ihtiyacı doğrultusunda etkinlik ve programlar düzenlemeye devam ettiklerini belirten Değirmenci, “Bugüne kadar binlerce hemşerimize ulaştık. Yaz kampımız artık geleneksel hale geldi. Konuklarımızın sunumlarıyla birçok bilgiyi öğrenme ve sosyalleşme imkanı buldular. Mahalle meclislerimizin daha da güçlenerek devam etmesine katkı sağlayan başta Büyükşehir Başkanımız Osman Zolan olmak üzere tüm muhtarlarımıza, kadınlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.