Ege Hentbolda rota değişti

Hentbolda rota değişti

25.10.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 2. turunda Norveç’in Elverum Handball takımına elenen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Antrenör Süreyya Işıldak, “Artık rotamızı lig ve kupaya çevirdik” dedi.

Hentbolda rota değişti

Avrupa kupalarından tecrübesizlik nedeniyle elendiklerini belirten Işıldak, “Ligde hedefimiz geçen sene olduğu gibi şampiyonluk. Kupayı da kazanıp, bu sene Avrupa’da edindiğimiz tecrübeyle gelecek yıl Avrupa kupalarında daha başarılı bir tablo çizmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Petkim zor sınavda
Beko Basketbol Ligi’nin ilk maçında Pınar Karşıyaka’ya evinde boyun eğen Aliağa Petkim, bugün Ankara’da CASA TED Kolejliler’le kozlarını paylaşacak. TOBB Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Zorlu maçı Rüştü Nuran, Elif İnci, Alper Özgök üçlüsü yönetecek. İzmir temsilcisinde sağ el yüzük parmağı kırılan Bergersen ile sağ dizinde sakatlık bulunan Barış Güney forma giyemeyecek. Antrenör Mete Babaoğlu, kazanıp Pınar KSK yenilgisinin yaralarını saracaklarını söyledi.

Arkas seri peşinde
Milli Piyango ve Galatarasay’ı yenerek sezona ikide ikiyle başlayan Arkasspor, bugün Bozkurt Belediyespor deplasmanında çıkışını sürdürmek için mücadele edecek. Kastamonu Bozkurt Spor Salonu’ndaki maçın başlama düdüğü saat 16.00’da çalacak. Lige moralli başladıklarını belirten Basın Sözcüsü Uğur Özden galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade ederek, “Bozkurt Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek üçte üç yapmaya kararlıyız” diye konuştu.