Ege Herkes yüzme öğrenecek

Herkes yüzme öğrenecek

26.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kapalı yüzme havuzu ve spor komplekslerinde yaz dönemi boyunca vatandaşın ücretsiz yararlanabileceği kursların kayıtları başladı

Herkes yüzme öğrenecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin açıldığı ilk günden itibaren yüzme öğrenmek isteyenlerin akınına uğrayan kapalı yüzme havuzu ve spor komplekslerinde yaz dönemi kurs kayıtları başlıyor. Kayıtları Denizli merkezdeki Kayıhan, İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzları için apps.denizli.bel.tr/spormerkezionlinebasvuru/ internet adresinden veya Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi ve İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nden yapılabilecek. İlçelerde yüzme kursuna kayıt yaptırmak isteyenler ise Tavas, Honaz ve Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde bulunan kayıt ofislerine müracaat edebilecek.
Başkan Zolan’dan davet
Özellikle çocukların ve gençlerin sporla iç içe yaşaması için bu yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şehrimize kazandırdığımız tesislerimizde eğitim alan çocuklarımız, gençlerimiz yarının sporcuları, şampiyonları olacak inşallah. Başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz olmak üzere herkesi kurslarımıza bekliyoruz. Denizli’de yüzme bilmeyen kimse kalmasın” dedi.