Ege Heyecan başlıyor

Heyecan başlıyor

31.08.2008 - 00:35 | Son Güncellenme:

Banka Asya 1.Ligi’nin Ege temsilcilerinden KSK Malatyaspor, Tarzan ise Bolu deplasmanında puan arayacak. Altay, Kartal’ı konuk edecek

Heyecan başlıyor

Süper Lig’e geçen sezon veda eden Manisaspor’la İzmir ekipleri Altay ve Karşıyaka bugün Bank Asya Birinci Ligi’ndeki ilk maçlarına çıkıyor. Tarzan yeni sezonun ilk sınavını Bolu Atatürk Stadı’nda bugün saat 17.00’de Boluspor önünde verirken, Teknik Direktör Reha Kapsal’ın gözetiminde kadrosunu silbaştan yapan Karşıyaka, Malatya İnönü Stadı’nda saat 20.00’de Malatyaspor önünde terleyecek. Altay ise Alsancak Stadı’nda yarın saat 20.00’de Kartalspor’u konuk edecek. KSK’de Camara, Önder, Zafer Uysal, Bilal, Ramazan, Aydın, Can ve Aytuk oynamayacak.

Tarzan’da eksikler varYönetim, deplasmanda galibiyete 2, beraberliğe bin YTL ödül koyarken, içeride kazanılacak üç puanlara 1500 YTL verileceği açıklandı. İzmir’deki yenilgilere aynı oranda ceza var. Futbolcuları teşvik etmek için ilk dört haftada içeride ve dışarıdaki galibiyetlere 3 bin YTL prim var. Teknik Direktör Levent Eriş gözetiminde yola çıkan ve kaliteli bir kadro oluşturan Tarzan mutlak Süper Lig’i hedefliyor. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Burak Denizli, Tufan Esin, Samet, Bulut ve Yiğit Gökoğlan kadroda yok. Eriş, ilk ikiye girip direkt Süper Lig vizesi alacaklarını ifade etti.