Ege Hido’nun kampına yoğun ilgi var

Hido’nun kampına yoğun ilgi var

20.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Orlando formasıyla ülkemizi NBA’de temsil eden Hidayet Türkoğlu tarafından düzenlenen “Yetenek Kampı”nın kayıtları, yoğun talep üzerine uzatıldı.

Hido’nun kampına yoğun ilgi var

10 yaş üzeri kız-erkek katılımcıları hedefleyen çalışmalara kayıt yaptırmak isteyenlerin, çarşamba ve cumartesi günleri Barçınspor Konak Mağazası’nda açılacak stantlara başvuru yapılabilecek.

Haberin Devamı

Akhisar’da Merter sözleşme yeniledi

Akhisar Belediyespor yönetimi, iç transferde Merter Yüce’yle de anlaştı. Sözleşmesi devam etmesine rağmen alacağı rakamda iyileştirme yapmak üzere gerçekleşen ilk görüşmede uzlaşma sağlanamayan tecrübeli futbolcu, dün yönetimle bir kez daha masaya oturdu ve 2014’e kadar süren mukavelesini yeniledi. Geçen sezon devre arasında geldiği Akhisar’da huzurlu bir dönem geçirdiğini kaydeden Merter, “Bu takımın Süper Lig’de de önemli başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.n DHA

Tek aday HIZLIOK

Altay’da 25 Haziran’da toplanacak olağan genel kurul öncesi, Nafiz Zorlu’nun başını çektiği “Oluşum Grubu”, Prof. Dr. Ahmet Çoker’in aday olmaktan vazgeçmesi üzerine, yeni bir aday çıkarmama kararı aldı. Grubun önemli isimlerinden Kenan Duymazoğlu, tarihinin en zor dönemlerinden birini geçiren kulübü ayağa kaldıracak konuları konuşmaya devam edeceklerini, ancak kongrede yönetime talip olmayacaklarını belirtti. Genel kurul öncesi Başkan Ömer Hızlıok dışında aday kalmadı.