Ege ‘Honaz’daki sonuç önemli’

‘Honaz’daki sonuç önemli’

05.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

‘Honaz’daki sonuç önemli’

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisinin bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada Honaz’daki seçim sonucunun önemli bir anlam taşıdığını söyledi, “Bu başarı aynı zamanda büyüyen umudun göstergesi. Büyüyen umut, hakkı elinden alınan, mağdur edilen ve mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu için de umudun büyümesi anlamını taşıyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Halk yanıt verdi’

Bayramın, küslerin barıştığı, içtenlikle kutlanan bir gün olduğunu dile getiren Soyer, “Bütün kalbimle sizi selamlıyorum. Yolumuz uzun ve güzel. Türkiye’de bir umut doğdu. İzmir, bu umudun lokomotifi olacak. Türkiye’yi sırtına alıp, Türkiye’yi değiştirecek. Aşkla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Kültürpark içindeki İzmir Sanat’ın bahçesinde yapıldı. CHP İl Başkanı Yücel, Denizli Honaz’da CHP adayının seçimleri önce 8 oy farkla kazandığını anımsattı, “İtirazlar sonrası fark bir oya düşmüş ve seçimi yine biz kazanmıştık. Ama yine seçmen iradesine yapılan darbe ile seçimler adaletsizce iptal edilmişti. Dün yenilenen seçimlerde Honaz halkı, buna çok ağır bir cevap verdi. Adayımız, seçimleri bu kez tam 2 bin 338 oy farkla kazandı” diye konuştu. Bu ülkenin insanlarının en iyi hizmeti hak ettiğine, bu ülkenin kardeşçe ve huzur içinde yönetilmesi gerekliliğine inandığını ifade eden Deniz Yücel, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Bugün ülkemize yaşatılan ekonomik krizin, ayrıştırıcı dilin, insanlarımızın ekonomik durumuna ve siyasi görüşüne göre oluşturulan kutuplaşmanın sona erdirilmesi için çabalıyoruz.” l NEVRA UÇKAÇ DHA