Ege Hüseyin YÜzer CHP/Buca

Hüseyin YÜzer CHP/Buca

11.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hüseyin YÜzer CHP/Buca

Hüseyin YÜzer CHP/Buca

Adaylar Mercek Altında

İşsizliği çözmeyi vaadediyor
MHP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Bilgi Küçükören 1956, İzmir doğumlu.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Dr. Bilgi Küçükören evli ve iki çocuk annesi. Daha önce İzmir Türk Ocakları Kadın Kolları Başkanlığı, MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2002 yılında milletvekiliğine aday gösterildi.
Seçime ciddi projlerle hazırlandığı belirten Küçükören, öncelikle işsizlik sorunuyla mücadele edeceğini söyledi.

Esnaf önemli
Küçükören, "Ballıkuyu heyelan bölgesi, Alsancak, Tepecik bölgesindeki asayiş, gıda kontrollerinin yeterince yapılamaması, Kemeraltı esnafının dertleri, uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin yaygın olması, giderek artması, fuarın gerektiği gibi değerlendirilememesi ve genel olarak kadın sorunları sayılabilecek en önemli sorunlar" diye konuştu.

Türk Dünyası ile elele
Projelerinde işsizliği birinci maddeye koyan Küçükören, "Meslek edindirme kursları açarak işsizliğin önüne geçeğiz. Belediye bünyesinde çeşitli iş büroları açılarak başvurular yönlendirilecek. Türk Dünyası masası kurulup, kültürel ekonomik işbirliğini geliştireceğiz. Kadın sığınma evlerini mutlaka kuracağız. Ulaşım için tramvay ağı oluşturacağız. Ücretsiz etüt, üniversiteye hazırlık kursları ile okuma - yazma kursları açağız." diye konuştu.

Spor ve kültür kenti kuracak
CHP'nin Buca Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüzer 1954 Urfa Siverek doğumlu. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu. Siyasete öğrencilik yıllarında atıldı. CHP Buca İlçe Başkanlığı yaptı. CHP'li olmak, toplum sorunlarıyla ilgilenmek, kitap okumak, ailesiyle seyahat etmek, sinema, tiyatro izlemek hobileri arasında. Evli ve iki çocuk babası.
Hüseyin Yüzer, Buca'nın en önemli sorunlarının trafik, gecekondulaşma, imar, sosyal hizmetler, park ve çocuk bahçeleri eksikliği, cadde, sokak kirliliği ve otoparklar olduğunu söylüyor.

Çağdaş kent
Yüzer, "Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hafif raylı sistem projesini tamamlayacağız. Çağdaş pazar yerleri, çok amaçlı kültür kompleksleri ve gençlik merkezleri yapacağız. Demokratik semt temsilcileri sistemi devreye sokulacak. Gecekondu önleme projeleri oluşturacağı, halka sunacağız. Ayrıca kadın ve sokak çocukları sığınma evleri, kreşler, halk sağlık evi, öğrtemenevi ve lokali açacağız. Projelerimiz arasında semt spor sahaları, otoparklar yeralıyor. Buca'yı festivallerin, sinema - tiyatro günlerinin düzenlendiği sportif ve kültürel faaliyetlerin gerçekleştiği bir kent yapmayı hedefledim" diyor.



EGE


AKP'nin oyunu çabuk bozuldu
Gol Pası 10'dan...
24Saatege
İstikrarsızlık geliyor iddiası
İş dünyasından övgü
Önce hukuk diyecek
Konutlar tamam
İnşallah son olur
İzmirli başarılı kadınlara ödül verildi
CHP'li Durak'ın büyük iddiası
DSP adayı zeybek oynadı
Ciğer naklinde İzmir yüz akı
Hastayı zor günler bekliyor
28 bin korsan CD imha edildi
Hakkı Ülkü: İftira yargıdan döndü
Üçlük ustası Hazal
DSP adayı Urla'yı "marka" yapacak
Narlıdere'de semahlı seçim bürosu açılışı
Bu yazgıyı değiştireceğiz
Torbalı'da temiz kampanya
Vaatlere noterden tasdik
Çiğli'de şeffaf belediye sözü
Herkes Alsancak'a sahip çıkmalı
Soğuk Dağ
İZMİR REHBERİ