Ege İç mimarlar buluştu

İç mimarlar buluştu

26.05.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi “Sektörel Buluşma Günü”ne yenisini ekledi.

İç mimarlar buluştu

Bornova’da Edward Witthal Köşkü’nde yapılan etkinlikte, İzmir Şubesi’ne bağlı 600 mimar bir araya geldi. Mon Jardin Çiçekçiliğin organizasyonuyla gün boyu süren toplantıda çeşitli aktiviteler ile mimarlar renkli saatler yaşadı. Organizasyonun lokal bir fuar olmaktan öte açıkhava toplantısı olduğunu belirten yetkililer, mimarlar arası ilişkinin kuvvetleneceğini ifade etti.

Haberin Devamı

Yemek yarışmasında büyük ödülü profiterol kazandı
Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Meslek Yüksek Okulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından “55. Yıl Kültür Sanat Etkinlikleri” kapsamında “55 Dakikada En Güzel Tat” yemek yarışması düzenlendi. Okul bahçesinde yapılan yarışmada çeşitli yörelerden yemekler ve tatlılar jüriye sunuldu. Sonunda, birinciliği profiterol ile Zehra Kılınçkan, Kübra Güler ve Gamze Tekin’in grubu kazandı. İkinciliği körü soslu tavuk sote ile Ebelik Bölümü Grubu alırken, üçüncülüğü Hemşirelik Bölümü Grubu sandal köfte ile elde etti.

Gelinlikte yıldızlar konuşuyor!
İzmirli modacı Hanife Çetiner, burçlara göre gelinlik yapıyor. Bunun ilk örneği 12 Haziran’da dünya evine girecek Elvan Alaca’ya uygulandı. Gelinlik için geldiği ilk görüşme sırasında; çiftin evleneceği tarihi, düğün şekli ve gelinin burcu belirleyici oldu. Modacı Çetiner, Fransız dantel ile ürettiği gelinlikte, balık etek tasarımı uygularken, 2 metre kuyruk ve 9 metrelik duvak yaptı.

Haberin Devamı

Karadenizliler bahar şenliğinde eğlendi
Urla Karadenizliler Derneği tarafından Kuşçular Köyü Can Piknik Alanı’nda düzenlenen 4. Bahar ve 1. Çiçek Şenliği’nde Karadenizliler gönüllerince bir gün geçirdi. “En Güzel Çiçeği Ben Yetiştiririm” konulu çiçek yarışmasında Saksı Çiçek Dalı’nda Hatice Ayan ödüle layık görülürken, Kesme Çiçek Dalı’nda Yıldıray Pek birinci, Mustafa Balcılar ikinci ve Yusuf Saylan üçüncü oldu.

Swissôtel’de Asya lezzetleri
Swissôtel Grand Efes Equinox’ta, 26-29 Mayıs tarihleri arasında “Asya Lezzetleri” geceleri düzenlenecek. KDV ve limitli yerli içki dahil kişi başı 125 TL olan bu özel mönüden yararlanmak isteyenlerin rezervasyon için 0 232 414 52 12 numaralı telefonu araması gerekiyor. Asya Mutfağı, ilginç lezzetleri olduğu kadar mistik yapısıyla da dikkat çekiyor.

Secret Cup Coffee molaya çağırıyor
İzmir’de ilk şubesini Lozan Meydanı’nda açan Kahve Diyarı’nın yeni markası Secret Cup Coffee, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Sebla Esen’in sahibi olduğu Alsancak Secret Cup Coffee, zengin mönüsü ve dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Mekanda, tüm dünya kahvelerinin yanı sıra; lokumlu Türk kahvesi, pasta, brownie, sandviç, salata, makarna, limonata çeşitleri bulunuyor.