Ege İç transferde hiçbir sorun yok

İç transferde hiçbir sorun yok

18.06.2009 - 05:00 | Son Güncellenme:

Altay’da tavan fiyatı 250 bin TL olarak belirleyen yönetim, sözleşmesi devam eden oyunculara yeni sezon için 80 ile 200 bin TL arasında rakamlar önerdi.

İç transferde hiçbir sorun yok

Başkan Niyazi Konuşmaz’ın yürüttüğü görüşmelerde Onur, Serkan Dökme, Ufuk, Soner, Erdi, Alp, İsa, Mehmet Sak ve Musa’nın menajerleri veya kendileriyle masaya oturulurken, futbolcuların önerilen rakamlara sorun çıkarmadığı ifade edildi.

Haberin Devamı

F.Bahçe Derneği Kıraç’ı ziyaret etti
İzmir Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Vali M. Cahit Kıraç’ı makamında ziyaret etti. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Kıraç Fenerbahçe Spor Kulübünün kurumsal anlamda kaydettiği ilerlemenin derneklere de sirayet ettiğini belirterek , özellikler sosyal sorumluluk projelerine verilen önemin kendilerini sevindirdiğini ve İzmir’de yapılacak her türlü proje ve etkinliğe destek olacağını söyledi.

Özbağcı iddialı
Gelecek sezon yeniden 2. Lig’e çıkmayı hedefleyen Altınordu’da iç transfer görüşmelerinin bugün başlayacağı açıklandı. Teknik Direktör Adnan Özbağcı’nın isteği doğrultusunda ilk etapta sözleşmeleri sona eren Emre Gümüşkaya, Metin, Yusuf Büküşoğlu ve anlaşmaları süren Zafer ve Celal’le masaya oturulacak. Ardından dış transfere başlanacak.