Ege If Wedding, 12. kez modayı belirleyecek

If Wedding, 12. kez modayı belirleyecek

16.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

If Wedding Fashion, bu yıl da muhteşem defilelere, tasarımlara ve yarışmalara ev sahipliği yapacak. Fuarda, birbirinden ünlü mankenler podyumda boy gösterecek

If Wedding, 12. kez modayı belirleyecek

12. kez kapılarını açacak If Wedding Fashion- İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, bu yıl da pek çok ünlü tasarımcıya, mankene, şarkıcıya evsahipliği yapacak. Duman Ajans, Rönesans Ajans ve Öner Evez koreografisinde üç gün boyunca yapılacak organizasyonda hem yerli hem de yabancı mankenler podyumda ve ünlü markaların standında boy gösterecek.

Haberin Devamı

Ödüller dağıtılacak

Amerikalı oyuncu ve model Lindsay Lohan ile Victoria Secret’in Rus meleklerinden Maryna Linchuk’un da yer alacağı fuara, Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Elif Ece Uzun, Şebnem Schaefer, Deniz Akkaya, Irmak Atuk, Ece Begüm Yücetan, Merve Büyüksaraç, Tuba Melis Türk, Günay Musayeva ve Cansu Melis Karakuş’un yanı sıra seneler önce mesleki kariyerlerini sonlandıran Sema Şimşek, Deniz Pulaş ve Ebru Ürün ile son yılların popçuları arasında yer alan eski manken Ayşe Hatun Önal ve Sinan Akçıl katılacak.

Fuarda bu sene ödül töreni heyecanı da yaşanacak. Elf Ajans tarafından ilk kez düzenlenecek olan Wedding Style Awards gecesinde, Türkiye’deki gelinlik, abiye ve damatlık sektörünün en güçlü firmaları ile başarılı modacılarının en yeni tasarımları sergilenecek. Koreografisi Serkan Duman ve Gökhan Duman tarafından yapılacak olan defilede, her firmanın sadece 1 ürünü sunulacak.

Haberin Devamı

İvme kazanacak

Diamond Dans Topluluğu da renkli gösterileriyle yer alacak. Fuarın ilk gününde Gelinlik Tasarım Yarışması yapılacak. İZFAŞ ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından ulusal ölçekte Türkiye’de gelinlik sektörüne genç tasarımcılar katmak ve sektöre ivme kazandırmak amacıyla bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek olan yarışmanın teması ‘Şölen.’ Amerikalı yıldız Lindsay Lohan ise Matrons Abiye’nin standında fuar ziyaretçileriyle buluşacak.