Ege İki kamyon kapak

İki kamyon kapak

03.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

EGE Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nce sürdürülen “Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım” kampanyasına bir destek de Buca Belediyesi’nden geldi.

İki kamyon kapak

İki kamyonet dolusu kapak, Başkan Ercan Tatı tarafından Dekan Prof. Celal Artunç ve Yardımcısı Proje Sorumlusu Prof. Nurselen Toygar’a teslim edildi. Toygar, bugüne kadar 30 milyon kapak toplandığını ve 177 engelliye tekerlekli sandalye verildiğini açıkladı.

Küçük harçlıklarla büyük mutluluk
MEV Koleji Özel Güzelbahçe Lisesi ve MEV Koleji Özel Güzelbahçe Fen Lisesi öğrencileri, Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi’nde yatan çocukları, yeni yıl hediyeleriyle sevindirdi. Bir ay boyunca harçlıklarını biriktiren duyarlı gençler, tedavi gören çocukların en çok ihtiyaç duyduğu malzemeleri satın aldı. Öğrenciler, “Arkadaşlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz” dediler.

Sürpriz hediyeler onlara ilaç gibi geldi
PARK Bornova Outlet Center’in, Kemik İliği Transplantasyon Vakfı (KİTVAK) ve Gündoğdu Rotaract Derneği desteğiyle düzenlediğğ etkinlikte, AVM ziyaretçilerinin bağışladığı yeni yıl hediyeleri, Ege Üniversitesi Tülay Aktaş ve Tepecik Hastanesi onkoloji servislerinde tedavi gören çocuklara dağıtıldı. Hasta psikolojisinden biraz olsun uzaklaşan çocuklar, büyük sevinç yaşadı.

‘Küçük Şeyler’, hayal kahramanı oldu
BORNOVA Küçük Şeyler Anaokulu minikleri, yeni yıla hayal kahramanlarının kostümleri içinde girdi. İskelet, orman perisi, pamuk prenses, araba, motor, robot kostümleri giyen sevimli küçükler, bol bol eğlendi, birbirinden renkli görüntülere imza attı. Yüzlerini de boyayan çocuklar, bu sıra dışı anları, bol bol fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi.

Yazarlar