Ege İki köklü kulüp yakışanı yaptı

İki köklü kulüp yakışanı yaptı

08.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Alsancak Stadı’nın kullanım hakkı konusunda karşı karşıya gelen İzmir’in iki köklü kulübü Altay ve Altınordu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener’in devreye girmesiyle barıştı.

İki köklü kulüp yakışanı yaptı

Alsancak Stadı’nın kullanım hakkı konusunda karşı karşıya gelen İzmir’in iki köklü kulübü Altay ve Altınordu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener’in devreye girmesiyle barıştı. Alsancak Stadı’nın 9 Eylül 2017’de gerçekleştirilen temel atma töreninde yaşanan gerginlik sonrasında, Altay ve Altınordu arasında esen soğuk rüzgarlar yerini dostluğa bıraktı. Geçmişte Türkiye Futbol Federasyonu ve Altay başkanlığını yapmış olan Mahmut Özgener, makamında Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ı konuk etti. Altay ve Altınordu’nun kardeş kulüpler olduğuna vurgu yapan Özgener, “İki kulüp de Türk futbolunda yetiştirici kimliği ile çok önemli bir yere sahip. Altay ile Altınordu’nun en kısa sürede hak ettikleri yer olan Süper Lig’de mücadele edeceğine inancım tam” dedi.

Haberin Devamı

Karşılıklı hediyeler

Altay Başkanı Ekmekçioğlu, İZTO Başkanı Özgener ve Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’a Altay’ın klasik çubuklu formasını hediye etti. Altınordu Başkanı Özkan ise, Özgener ve Ekmekçioğlu’na Altay ve Altınordu armalarının yan yana olduğu “Armaların gücü, kardeşliğin simgesi” yazan flamaları armağan etti.