Ege İnşaattan düştü

İnşaattan düştü

02.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir Buca Fırat Mahallesi’ndeki bir inşaatta çalışan Yaşar Samancı, dengesini kaybedip, beton zemine düştü.

İnşaattan düştü

Olay, 289/57 Sokak’ta, önceki gün saat 12.00’de meydana geldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Samancı, tedaviye alındı. Polis, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
DHA



Telefonlar çalındı

Haberin Devamı

İzmir’in Bornova İlçesi’nde, Remzi Necimoğlu’nun işyerine giren hırsız ya da hırsızlar, 5 cep telefonu çaldı. Olay, saat 12.00 sıralarında Erzene Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi’ndeki işyerinde meydana geldi. 5 cep telefonuyla 110 YTL madeni para alındı.
İZMİR DHA



Kuşları götürdüler

İzmir Buca Şirinyer’de, Mustafa Sülükçü’ye ait işyerine giren hırsızlar; 28 papağan, 275 muhabbet kuşu ve 25 Hint bülbülünü çaldı. Seyhan Mahallesi 705 Sokak’taki işyerini açmaya geldiğinde durumu fark eden Sülükçü, karakola başvurup, şikayetçi oldu. Emniyet güçleri, soruşturma başlattı.
DHA



Çorap hırsızları

İzmir Buca Şirinyer Pazaryeri’nde, 6 tezgahtan çorap, badi ve ceket çaldıkları iddia edilen, yaşları 12 ile 18 arasında değişen üç kız çocuğu yakalandı. S.Ş., A.M. ve M.D., huzur timi ekipleri tarafından suçüstü ele geçirildi. Zanlılar, yaşları küçük olduğu için Çocuk Şubesi’ne teslim edildi.
DHA

Yazarlar