Ege İş insanların için İzmir’in önemi büyük

İş insanların için İzmir’in önemi büyük

25.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Qatar Airways’in Türkiye’ye açılan yedinci uçuş noktası Ege’nin İncisi oldu. Aktarma olmadan doğrudan kente gelen uçak, su arkı ile karşılandı

İş insanların için İzmir’in önemi büyük

Doha’dan İzmir’e doğrudan ilk seferini yapan Qatar Airways uçağı, önceki gün Adnan Menderes Havalimanı’na indi. Havalimanına inen Airbus A320 geleneksel su arkı ile karşılandı.

Haberin Devamı

Güzel bir sahil kenti ve önemli bir iş merkezi olan İzmir’e doğrudan seferler başlatmaktan mutluluk duyduklarını belirten Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker, “Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olan İzmir, önemli bir ticaret merkezi olmasının yanı sıra ülkenin İstanbul’dan sonra ikinci en büyük limanına da ev sahipliği yapıyor. Bu da iş amacıyla seyahat eden yolcular için kenti önemli bir uçuş noktası haline getiriyor” dedi.

Business Class’ta 12 ve Economy Class’ta ise 132 koltuğu bulunan Airbus A320 uçağıyla İzmir’e haftada üç uçuş gerçekleştirilecek. İzmir’e seyahat eden yolcular, gişe rekorları kıran en yeni filmleri, TV dizilerini, müzik, oyun ve daha fazlasını sunan Qatar Airways’in uçuş eğlence sistemi Oryx One’a erişebilecekler.