Ege ‘İşlem tamam bu sene o sene’

‘İşlem tamam bu sene o sene’

30.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘İşlem tamam bu sene o sene’

Seçim çalışmaları kapsamında Konak, Çamdibi ve Buca’yı gezen Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’in hizmetkâr belediyecilik anlayışıyla tanışma günü geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

Çamdibi’nde meşaleler ve Türk Bayrağı taşıyan atlıların eşliğinde, kalabalık tarafından tezahüratlarla karşılanan Nihat Zeybekci, Kartal durağında vatandaşlarla, semt bandosu ve kalabalık tarafından söylenen “İzmir’in efesi Nihat Zeybekci” sloganları eşliğinde buluştu.

İzmir’de 4 aydır sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak dolaştığını belirten AK Parti Büyükşehir adayı Zeybekci, bazı yerlerde kısa mesafeleri vatandaşın ilgisinden dolayı saatlerce geçemediklerini anlattı.

‘2 yıl içinde çözeceğiz’

“Gördük ki o sene bu sene” diyen Zeybekci, İzmir’in hizmetkar belediyecilik anlayışıyla tanışma gününün geldiğini söyledi. İzmir’in geri kaldığını kaydeden Zeybekci, “Ama öyle mi, hayır. Büyükşehirler içinde en fazla genç işsizlik oranı İzmir’de. Bu altyapının olmadığı yere kimse yatırıma gelmek istemiyor. Allah’ın izniyle, 2 yılda bu şehrin problemlerinin çözüldüğünü göreceksiniz. Trafik, otopark, yağmur suyu, kanalizasyon sorunları çözülecek” diye konuştu.