Ege IŞTE KSK’NIN KRALI

IŞTE KSK’NIN KRALI

20.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gördüğü ilgi karşısında “Ben rüya mı görüyorum?” demekten kendini alamayan Ganalı golcü, tesisleri gezdi sonra Çeşme’ye götürüldü. 2. Başkan Torbaoğlu, “İş, resmi imzaya kaldı” dedi

IŞTE KSK’NIN KRALI

Karşıyaka, golcünün kralını buldu. Milan’dan kiralık alınan Ganalı Dominic Adiyiah, önceki gece İzmir’e geldi. Adnan Menderes Havaalanı’nda Karşıyakalı 1000 taraftarı karşısında görünce çok duygulanan 22 yaşındaki usta golcü, Karşıyakalı yöneticilere, “Ben rüya mı görüyorum?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Kendini bir anda omuzlarda bulunca heyecanlanan Milanlı futbolcunun bugün yeşil kırmızılılarla resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
Kalabalığı görünce önce çok korktuğunu belirten Dominic Adiyiah, dün İzmir ve Karşıyaka’da şehir turu yaptı. İzmir’i ve Karşıyaka’yı çok beğendiğini kaydeden Adiyiah, şunları söyledi:
Akaminko’ya sormuş
“Karşıyaka’nın, İzmir’in en önemli takımlarından biri olduğunu anladım. Geçen sezon Orduspor’da oynayan, bu yıl Manisaspor’a transfer olan arkadaşım Akaminko, Gana Milli Takımı’ndan arkadaşım. O da Türkiye, Türk futbolu ve Karşıyaka için güzel şeyler söyledi. Yarın (bugün) Karşıyakalı yöneticilerle yapacağımız son görüşmede anlaşma sağlarsak, önümüzdeki sezon Karşıyaka’da forma giyeceğim” dedi.
Milan yönetimiyle, Adiyiah için kiralık olarak anlaştıklarını belirten 2. Başkanı Nazım Torbaoğlu ise, “Aramızda herhangi bir pürüz yok. Son bir görüşme daha yapacağız. Bize göre bu iş tamam. İş, resmi imzaya kaldı” dedi.


Yazarlar