Ege İyi Parti, Akşener’i bekliyor

İyi Parti, Akşener’i bekliyor

06.02.2018 - 00:59 | Son Güncellenme:

İYİ Parti’de 30 ilçe başkanı atamasını tamamlayan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, oğlunun rahatsızlığı nedeniyle ilçe başkanlığı görevini iade eden Karaburun İlçe Başkanı Ogun Dönmez’in yerine geçecek ismi belirledi.

İyi Parti, Akşener’i bekliyor

İYİ Parti’de 30 ilçe başkanı atamasını tamamlayan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, oğlunun rahatsızlığı nedeniyle ilçe başkanlığı görevini iade eden Karaburun İlçe Başkanı Ogun Dönmez’in yerine geçecek ismi belirledi. Emekli öğretmen Şerif Arslankan, Karaburun İlçe Başkanı oldu. Genel Başkan Meral Akşener’in 17 Şubat’ta yapılması beklenen İzmir ziyareti öncesi hazırlık içinde olan ve Akşener’in gelişiyle ilgili binlerce afiş bastırarak ilçelere gönderen İyi Parti İzmir İl Başkanlığı’nda, afişler ilk kez Tire’de asılmaya başlandı.
Meral Akşener’in gelişi için beş kişiden oluşan bir karşılama komisyonu kurduklarını belirten İl Başkanı Ulupınar, “Sayın Genel Başkanımızı İzmir’e ve partimize yakışır biçimde karşılamak için tüm hazırlıklarımız sürüyor. Duyuru afişlerimizden ilk Tire ilçemizde asılmış. Diğer ilçelerimiz ve kent merkezindeki noktalara da önümüzdeki birkaç gün içinde asılmış olacak. İzmir heyecanlı, biz heyecanlıyız. Tüm hemşehrilerimizi il binamızın açılışına bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Zübeyde Ana’ya gidecek

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir ziyaretinde ilk durağı, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın anıtmezarı olacak. Akşener’in daha sonra il binasının açılışına geçip esnaf ve İzmirlilerle buluşması bekleniyor. Akşener, akşam saatlerinde de Kaya Termal Otel’de 2 bin 500 kişinin yer alacağı yemeğe katılacak.