Ege İyi tatiller Altay

İyi tatiller Altay

26.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rakibi karşısında baştan sona üstün bir futbol sergileyen siyah beyazlılar, iki dakika içerisinde Mustafa Cevahir ve Yunus Altun ile iki gol buldu, binlerce taraftarlarını coşturdu, tatile mutlu çıktı

İyi tatiller Altay

İkinci Lig Beyaz Grup’ta Altay, şampiyon adaylarından Bozüyükspor’u 2-0 yenerek zirve yarışına ortak oldu. Grupta yenilgisiz tek takım olarak Bozüyükspor karşısında baştan sona üstün oynayan siyah beyazlılar, puan cetvelinde 4. sırada kaldı ama lider Balıkesirspor ile arasındaki puan farkıdı bire indirdi. Bu sonuçla tatile mutlu çıkan Altay, şampiyonluk için de umut tazeledi.

İki dakikada bitti
Karşılaşmanın 16. dakikasında Mustafa Cevahir, yaklaşık 30 metreden frikik kullandı, meşin yuvarlak yan direği sıyıradı. 30. dakikada Furkan’ın şutunda top yan ağlara takıldı. 36. dakikada Göksel’in pasını kontrol eden Mustafa Cevahir, ceza sahası dışından nefis bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0. 37. dakikada sağdan son çizgiye kadar inen Göksel, arka direğe topu kesti, Yunus kale ağzında kafayı vurdu, skor 2-0 oldu.
71. dakikada Berk’in sağdan ortaladığı topa bomboş pozisyonda Ahmet Kuru’nun kafa şutu, yandan auta gitti. 79. dakikada Evren’in gol denemesinde kaleci Oğuzhan başarılıydı. 83. dakikada Evren, Ömer’den aldığı topla kaleciyle karşı karşıya pozisyonda plaseledi, meşin yuvarlak Oğuzhan’dan döndü. Evren’in ikinci vuruşunda kaleci Oğuzhan topu kornere attı. 86. dakikada Altaylı Ömer’in şutunda kaleci Oğuzhan’dan seken top üst direğe çarparak kornere çıktı.

Haberin Devamı

Yunus attı sakatlandı

* Gol ustası Yunus Altun, Altay’ı sırtlamaya devam ediyor. 13 maçta attığı 10 golle, takımın en golcü futbolcusu unvanını elinde bulunduran Yunus, takımına hayat veriyor. Yıldız futbolcu, skoru 2-0 yapan golünü attıktan sonra sakatlanıp oyun dışına alınması, üzüntü yarattı. Yunus, sahayı terk ederken seyirciden büyük alkış aldı.
* Altay’ın iki golünde de asist yapan Göksel, maçın kahramanı oldu. Altaylı taraftarlar, tecrübeli futbolcuyu dakikalarca alkışladı, sevgi gösterilerinde bulundu.
* Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Altaylı taraftarlara 1000 bilet armağan etti. Tartan’ın biletleriyle kapalı tribünde oturan taraftarlar, Başkan Tartan’ı selamladılar.

Abdülkadir alkışlandı
Bozüyükspor karşılaşmasında 87 dakika sahada kalan 19 yaşındaki genç oyuncu Abdülkadir Kuzey, gol atamamasına rağmen sahadaki mücadelesiyle taraftarlardan büyük alkış aldı. Genç oyuncunun her geçen hafta daha başarılı olması, kurmayları da sevindiriyor.